Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació a la Seu d'Urgell del llibre 'Pasqual Maragall i l'Europa pròxima'

Presentació a la Seu d'Urgell del llibre 'Pasqual Maragall i l'Europa pròxima'

L'acte, aquest dimecres al vespre a la Sala de la Immaculada, comptarà amb les intervencions de Joan Ganyet, Antoni Pol, Montse Ferrer i Paola Lo Cascio, coautora de l'obra

'Pasqual Maragall i l'Europa pròxima' (RBA)
'Pasqual Maragall i l'Europa pròxima' (RBA)
26/06/2024 10:15

La Fundació Catalunya Europa dóna a conèixer a la Seu d'Urgell el llibre Pasqual Maragall i l'Europa pròxima. L'acte tindrà lloc aquest dimecres, dia 26, a les 7 del vespre a la Sala de la Immaculada.

A la presentació hi intervindran Joan Ganyet, exalcalde de la Seu; Antoni Pol, membre de la Societat Andorrana de Ciències; i Montse Ferrer, directora de la Fundació Planes Corts. També hi parlarà Paola Lo Cascio, que és coautora del llibre juntament amb Andreu Mayayo i Óscar Monterde.

En aquest llibre, publicat per RBA, els autors analitzen la tasca que va dur a terme Pasqual Maragall durant la seva etapa com a alcalde de Barcelona en la preparació dels Jocs Olímpics i la promoció de la capital catalana al món, a més de les opinions que va expressar en aquella època sobre la guerra als Balcans, la diplomàcia entre ciutats i la cooperació descentralitzada a la regió mediterrània.

Mostrar formulari de contacte