Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació de la candidatura de Jordi Fàbrega a l'alcaldia de la Seu d'Urgell

Presentació de la candidatura de Jordi Fàbrega a l'alcaldia de la Seu d'Urgell

El metge urgellenc dóna a conèixer el projecte de la llista Junts per la Seu avui dimarts a les 8 del vespre a la Sala de Sant Domènec. També hi intervindrà Albert Batalla

Presentació de Jordi Fàbrega com a candidat a l'alcaldia de la Seu (Junts per la Seu)
Presentació de Jordi Fàbrega com a candidat a l'alcaldia de la Seu (Junts per la Seu)
30/10/2018 10:15

Jordi Fàbrega presenta públicament la seva candidatura a l'alcaldia de la Seu d'Urgell. El fins ara director assistencial i cap de pediatria del Sant Hospital de la Seu donarà a conèixer el projecte de la nova llista Junts per la Seu en un acte previst per avui dimarts, dia 30, a les 8 del vespre a la Sala de Sant Domènec.

L'acte també comptarà amb la participació de l'actual alcalde de la Seu, Albert Batalla, que ja ha anunciat que no aspirarà a la reelecció i, d'aquesta manera, clourà una etapa de més de 10 anys com a batlle i de 16 anys com a regidor al consistori urgellenc. L'acte consistirà en un diàleg entre tots dos sobre com plantegen els principals projectes de la ciutat, sota el lema "En bones mans: conversa per una Seu amb futur".

Ara fa un mes, el 26 de setembre passat, Jordi Fàbrega va ser confirmat com a cap de llista independent de la candidatura Junts per la Seu en una asssemblea de la militància local del PDeCAT, principals impulsors del projecte.

Mostrar formulari de contacte