Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentat a Tremp el projecte de Llei d’igualtat de tracte i no discriminació

Presentat a Tremp el projecte de Llei d’igualtat de tracte i no discriminació

La jornada s’ha emmarcat en el procés públic de participació previ a l’aprovació definitiva de la normativa
Presentació a Tremp (Foto: Gencat)
21/10/2016 17:40

Aquest dijous s'ha presentat a la sala d’actes de l’Epicentre de Tremp els projectes de la nova Llei d’igualtat de tracte i no discriminació, a més de l’acció informativa sobre els plans d’igualtat d'entitats locals. La jornada ha estat inaugurada per la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, que ha precedit en els parlaments a la directora general d’Igualtat, Mireia Mata, la qual ha informat als assistents sobre el projecte de la nova normativa. També hi ha estat present el director dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Joan Santacana.

La jornada s’ha emmarcat en el procés públic de participació previ a l’aprovació definitiva de la Llei d'igualtat de tracte i no discriminació, que compta amb trobades sectorials i participatives, amb l’objectiu d’enriquir el document amb les aportacions de la ciutadania i del teixit associatiu.

La nova llei té com a objectiu garantir els drets de totes les persones, independentment de la seva condició, generant instruments que promoguin mesures positives de respecte a la diversitat, un pla d’actuació interdepartamental i interinstitucional, així com la creació d'un organisme independent que vetlli pel compliment del pla. La llei reforçarà i emmarcarà les lleis sectorials ja existents, com la d'LGTBI o d’igualtat efectiva entre homes i dones.

Mostrar formulari de contacte