Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presenten a l'Alt Urgell un programa per conciliar vida laboral i familiar al món rural

Presenten a l'Alt Urgell un programa per conciliar vida laboral i familiar al món rural

La idea neix del fet que la majoria d'estudis se centren en l'àmbit urbà i en les grans companyies Quatre empreses de la comarca han col.laborat en l'elaboració i l'han començat a aplicar
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
10/03/2010 17:21

Aquest dijous a les 8 del vespre, al Consell Comarcal, es farà la presentació del projecte per a la conciliació de la vida laboral i familiar a l’Alt Urgell. L'acte comptarà amb l’assistència de la directora territorial del Departament de Treball a Lleida, Pilar Nadal, i el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro. Hi intervindrà també Margarita Artal, d’Artau Associats, que presentarà l’estudi i el manual sobre pràctiques de conciliació a les empreses del món rural a l’Alt Urgell.

L'estudi es va començar a gestar en constatar-se que la majoria dels estudis i de les publicacions existents sobre aquest tema s’adreçaven a grans empreses, situades a l’entorn urbà. Hi havia un gran buit pel que fa a les microempreses i les PIMES del món rural. És per aquest motiu que, des del Consell Comarcal, es va decidir acollir-se a la convocatòria de programes innovadors, cofinançada pel Fons Social Europeu, per tal de poder fer una diagnosi de l’estat de la conciliació a les petites empreses de la comarca.

L’objectiu de la iniciativa és proporcionar a les empreses eines útils per tal d’aplicar mesures efectives d’igualtat per a una millor organització del temps de treball, tant de les dones com dels homes.

Quatre empreses de la comarca han col•laborat en el projecte i ja han iniciat un procés, a petita escala, de millora de l’organització del seu temps de treball.

Mostrar formulari de contacte