Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Primer triomf del Cadí La Seu a la lliga, contra el Conquero (53-69)

Primer triomf del Cadí La Seu a la lliga, contra el Conquero (53-69)

Un parcial de 18-29 al primer quart va encarrilar la victòria urgellenca a Huelva. El conjunt de Joan Carles Pié té ara un balanç d'1-2
El Cadí La Seu, en un desplaçament
08/10/2015 09:59

Repassada del Cadí La Seu a Huelva, en el que ha estat el primer triomf de la temporada a la Lliga Femenina. El conjunt urgellenc ha guanyat aquest dimecres davant el Conquero Huelva Wagen, per 53-69, i equilibra així la seva posició a la classificació, on ara és desè.

El triomf es va fonamentar en un bon inici, que va portar a un marcador de 18-29 al final del primer quart, que encara es va eixamplar fins al 30-44 del descans, gràcies a la millora en l'encert en el tir exterior. El Cadí no va afluixar a la represa i va assolir un màxim avantatge de 21 punts. Malgrat un període de cinc minuts sense anotar, la distància va ser suficient per acabar guanyant amb solvència. Tamara Abalde va ser novament la màxima anotadora amb 15 punts, seguida d'Aleksandra Stanacev, amb 12.

El conjunt de Joan Carles Pié té ara un balanç d'1-2. Al capdamunt de la classificació hi ha fins a sis equips amb un balanç de 2-1, entre ells el Conquero i el proper rival del Cadí, el Gernika Bizkaia. Els dos únics invictes, Bembibre i Zamarat, han ajornat per a la setmana vinent el matx que havien de jugar aquesta jornada.