Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Primera jornada d'Experiències Pirineus sobre ecoturisme

Primera jornada d'Experiències Pirineus sobre ecoturisme

La trobada tindrà lloc aquest divendres, 24 d'abril, a la Seu i Castellbò La iniciativa empresarial aplega vuit empreses de l'Alt Urgell i la Cerdanya

Experiències Pirineus - Cartell de la Jornada d'Ecoturisme
Experiències Pirineus - Cartell de la Jornada d'Ecoturisme
23/04/2015 15:06

Experiències Pirineus, una iniciativa empresarial creada l’any passat per vuit empreses de l’Alt Urgell i la Cerdanya, organitza aquest divendres, 24 d’abril, una jornada dedicada a l’ecoturisme. La proposta tindrà lloc a la Seu d’Urgell (Hotel Andria) i a Castellbò (Punt d’informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu).

L’objectiu de la trobada serà explicar què és l’ecoturisme, una de les modalitats que inclou Experiències Pirineus i que ofereix moltes possibilitats a l’Alt Urgell i la Cerdanya atès els seus recursos naturals i culturals. A més a més, es vol donar a conèixer casos d’èxit, tant a nivell català com europeu, i presentar les potencialitats de les comarques pirinenques en aquest àmbit.

Així mateix, la Jornada d'Ecoturisme s'aprofitarà per presentar la nova web d’Experiències Pirineus, des d’on es podran contractar propostes de diversa tipologia (aventura, natura, cultura o relax, entre d'altres).

Marca de referència

Experiències Pirineus és un grup d’empreses de l’Alt Urgell i la Cerdanya "compromeses amb el territori i convençudes de les potencialitats que ofereixen des del punt de vista turístic". A partir d’aquesta premissa van decidir aliar-se sota una marca que els cohesiona, referencia i representa. La voluntat final és promocionar el territori com una destinació de turisme sostenible i de qualitat, "tant en serveis com en activitats".

Mostrar formulari de contacte