Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Primera pedra dels nous habitatges protegits de l'Horta del Valira

Primera pedra dels nous habitatges protegits de l'Horta del Valira

La crisi immobiliària ha permès reduir el cost per als adjudicataris El bloc consta de 20 pisos d'entre 62 i 80 m2 en la primera fase

Habitatges Setúria - Obres
Habitatges Setúria - Obres
20/10/2011 09:33

Aquest dissabte es farà l'acte oficial de col.locació de la Primera Pedra a la promoció d'habitatges de protecció oficial Setúria. La promotora destaca que l'actual crisi immobiliària "ha permès que els costos, principalment de construcció, es reduïssin".

Aquest marge, que en una promoció habitual s’hauria reservat per al promotor, en el cas de les Comunitats de Propietaris reverteix sobre els socis, de manera que el cost del pis s'ha rebaixat un 10%. Això també permetrà absorbir el Fons de Reserva Obligatori per a tota cooperativa.

Des de Salas consideren que la cooperativa és una opció "més justa, ja que els habitatges costen el que costa fer-los, més transparent atès que els socis participen de tot el procés, i més racional, d'acord amb la demanda".

La promoció de la cooperativa Nostrallar i Salas consta de 20 habitatges en una primera fase, d’entre 62 i 80 m2 amb pàrquing i traster. L’edifici està constituït per dues plantes soterrani i cinc alçades. Els habitatges d’adjudicació tenen 3 dormitoris, tret de sis que són de 2 dormitoris, i tenen vistes a Castellciutat i a la Serra del Cadí. Els adjudicataris podran optar a ajuts a l’entrada i subsidis al préstec hipotecari.

Nostrallar és una entitat sense ànim de lucre amb 20 anys d’experiència i ha lliurat 2.250 llars en Comunitats de Propietaris. L’Acte de Primera Pedra comptarà amb l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i amb regidors i representants socials de la ciutat.

Mostrar formulari de contacte