Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Primera reunió de la Comissió Mixta per a la Gestió i Promoció de l'Aeroport Andorra-La Seu

Primera reunió de la Comissió Mixta per a la Gestió i Promoció de l'Aeroport Andorra-La Seu

En la trobada constitutiva s'ha donat el tret de sortida a l'elaboració del Pla de treball bianual El document es preveu que estigui enllestit abans del mes d'abril

Aeroport de la Seu-Andorra - Comissió Mixta 02.2015
Aeroport de la Seu-Andorra - Comissió Mixta 02.2015
16/02/2015 13:29

La Comissió Mixta per a la Gestió i Promoció de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell s’ha reunit aquest dilluns al matí per primera vegada sota la presidència andorrana. En aquesta trobada constitutiva s’ha donat el tret de sortida a l’elaboració del Pla de treball bianual, que es preveu que estigui enllestit abans del mes d'abril.

Cal recordar que el passat 8 de gener, el Govern d’Andorra i la Generalitat de Catalunya van signar un Protocol d’entesa per a la gestió i promoció de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell, que preveia la creació d’una Comissió Mixta formada per tres representants de cada administració. En aquest sentit, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, va informar al Govern d’Andorra del nomenament el passat 20 de gener dels tres membres de la comissió mixta per la part catalana: el director d’Aeroports de Catalunya, Jordi Candela; la directora de l’Aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell, Cristina Pastor; i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent.

Andorra, per la seva part, va aprovar recentment el nomenament dels tres membres a la comissió: Ramon Reguant, en representació del Ministeri d’Ordenament Territorial, que al seu torn serà el president de la Comissió Mixta per a la Gestió i Promoció de l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell; així com Joaquim Tomàs (Ministeri de Turisme) i Nicolau Obiols (Ministeri d’Ordenament Territorial).

Segons indica el Conveni signat, la Comissió Mixta estarà presidida per un representant del Govern d’Andorra durant el primer any, moment a partir del qual prendrà el relleu un representant català.

Mostrar formulari de contacte