Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Primera reunió del Consell Escolar Municipal de la Seu d'Urgell

Primera reunió del Consell Escolar Municipal de la Seu d'Urgell

Hi van assistir representants de tots els col.lectius dels centres educatius de la ciutat L'Ajuntament anuncia el llum verd als tràmits per a l'obtenció dels terrenys per fer el nou institut
Consell Escolar Municipal - Primera Reunió 2009
27/11/2009 13:37

Aquest dijous s'ha celebrat la primera reunió del Consell Escolar Municipal (CEM) de la Seu d'Urgell. L'acte va tenir lloc a la sala de Sant Domènec i va ser presidit per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament, Mireia Alba. També hi van ser presents representants del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta primera reunió, els membres del Consell Escolar van prendre possessió del seu càrrec. L'ens està format per l'alcalde de la Seu, -que el presideix-, la regidora d'Educació, un regidor per cada grup de la corporació municipal i representants dels directors dels centres educatius del municipi. Alhora, també hi estan integrats representants de l'Escola d'Adults, de l'Escola Oficial d'idiomes, de l'Escola Municipal de Música, l'Escola Joviat, de cadascuna de les llars municipals d'infants, de mestres i professors i del personal d'administració i serveis dels centres educatius.

Després de la presentació del CEM es va constituir la seva comissió permanent i es va donar a conèixer el projecte del Pla Educatiu d'Entorn del curs 2009-2010 i el del pròxim Congrés d'Educació i Entorn. També es va repassar l'estat actual dels centres educatius de la ciutat, i es va abordar el tema de la preinscripció escolar per al curs 2010-2011.

Recordem que el CEM, impulsat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament urgellenc, té com un dels principals objectius "promoure un espai de trobada entre la comunitat educativa de La Seu d'Urgell".

Terrenys nou institut

En el transcurs de la reunió del Consell Escolar Municipal, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, va anunciar davant tota la comunitat educativa de la ciutat que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha donat el seu vistiplau als terrenys proposats per l'Ajuntament urgellenc per a construir-hi el nou institut. L'informe de l'ACA afirma que aquests terrenys no tenen perill d'inundabilitat. Això permetrà continuar els tràmits de planificació urbanística que han donar com a resultat l'obtenció d'aquests terrenys, de més de 9.000 m2, per part de l'Ajuntament de la Seu per tal que el Departament d'Educació hi pugui construir el nou institut d'educació de secundària.

Mostrar formulari de contacte