Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Primera reunió de treball entre el nou alcalde de la Seu d'Urgell i la Síndica Municipal de Greuges

Primera reunió de treball entre el nou alcalde de la Seu d'Urgell i la Síndica Municipal de Greuges

Francesc Viaplana ha conversat amb Anna Martí sobre les actuals queixes i consultes veïnals. La trobada entre ambdues parts es duu a terme un cop al mes
Reunió de treball entre Francesc Viaplana i Anna Martí
29/09/2021 17:43

El nou alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, ha dut a terme aquest dimecres al matí la primera reunió de treball amb la Síndica Municipal de Greuges, Anna Martí. En aquesta trobada s'han abordat diversos assumptes que els veïns de la ciutat han fet arribar darrerament a Martí amb l'objectiu de cercar assessorament i trobar solucions.

Les trobades entre l'alcalde urgellenc i la síndica es duen a terme habitualment un cop al mes. Tot i això, aquesta legislatura Francesc Viaplana ja s'ha reunit amb Martí en anteriors ocasions, en la seva etapa de vicealcalde, bàsicament per treballar qüestions relacionades amb la seguretat ciutadana. 

Viaplana va ser investit com a alcalde de la Seu el 18 de setembre passat, tot donant així compliment a l'acord de govern entre Junts per la Seu i ERC que es va signar a l'inici de la legislatura, el juny de 2019. Amb aquest relleu, el fins fa poc batlle, Jordi Fàbrega, ha assumit ara el càrrec de vicealcalde.