Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Primeres trobades per elaborar el pla estratègic de la Seu i l'Alt Urgell contra el 'bullying'

Primeres trobades per elaborar el pla estratègic de la Seu i l'Alt Urgell contra el 'bullying'

Una quarantena de monitors de menjadors i transport escolar s'han reunit al CETAP-Telecentre. L'objectiu és prevenir i combatre millor els casos d'assetjament escolar

Grup de discussió sobre el 'bullying' a la Seu i l'Alt Urgell
Grup de discussió sobre el 'bullying' a la Seu i l'Alt Urgell
14/02/2018 17:54

Prop de 40 persones han participat aquest matí en el primer grup de discussió sobre bullying que s'ha organitzat per dissenyar el pla estratègic contra el bullying a la Seu i a l'Alt Urgell.

La trobada s'ha fet al CETAP-Telecentre de la Seu i en aquest cas hi han pres part monitors i monitores de menjadors dels centres educatius, juntament amb responsables del transport escolar de la Seu d'Urgell i comarca. Aquest mateix grup de persones participarà la setmana vinent en una sessió formativa sobre bullying que anirà a càrrec del psicòleg Miquel Alet.

El pla s'ha posat en marxa arran de la proposta que va fer el Consell Municipal d'Adolescents de la Seu i se li ha donat un abast comarcal. L'objectiu és disposar de les eines per prevenir i combatre els casos d'assetjament contra infants o adolescents i detectar-ne els autors. El primer pas és elaborar una diagnosi amb la participació de mestres, alumnes, famílies i d'altres representants de la comunitat educativa.

Mostrar formulari de contacte