Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Problemes amb la recepció del senyal de TV a la Seu i a l'Alt Urgell

Problemes amb la recepció del senyal de TV a la Seu i a l'Alt Urgell

La situació afecta un nombre important de llars des d'aquest diumenge. Els tècnics encarregats treballen per solucionar l'avaria, que podria haver estat causada pel temporal

Neu a l'entorn de la Seu aquest dilluns
Neu a l'entorn de la Seu aquest dilluns
08/01/2018 18:30

Una fallada en el senyal de televisió digital (TDT) està afectant des d'aquest diumenge la recepció per antena a un nombre important de llars de la Seu i de l'Alt Urgell, segons han donat a conèixer els mateixos afectats.

En alguns habitatges els canals es van deixar de veure ahir diumenge a la tarda i aquest dilluns, al cap de vint-i-quatre hores, el senyal encara no havia tornat. La situació està implicant algunes de les televisions de més audiència. Entre els barris de la Seu on s'ha detectat l'anomalia hi ha Santa Magdalena, Sant Antoni i l'eixample urbà de la ciutat. També s'ha constatat a d'altres poblacions de la comarca, com ara Montferrer o Organyà.

Els tècnics contractats per les respectives cadenes de televisió, responsables del manteniment, han començat a treballar per detectar l'origen de la fallada, com també els repetidors afectats, i resoldre-la. L'aturada podria haver estat causada pel temporal que ha afectat el conjunt de Catalunya les darreres hores, amb neu a bona part del Pirineu i vent fort a les cotes més altes.

Mostrar formulari de contacte