Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés de la Seu demana més control policial nocturn

Progrés de la Seu demana més control policial nocturn

La formació denuncia que després de 8 mesos de legislatura encara no s'ha convocat  la comissió municipal de seguretat ciutadana Ordeig assenyala que la crisi econòmica ha incrementat la preocupació dels veïns pels robatoris i el tràfic d'estupefaents
Cadí La Seu 2012-13 - Georgina Bahí
13/02/2012 11:03

El grup municipal de Progrés sol·licitarà durant el plenari d'aquest dilluns 13 de febrer la convocatòria urgent de la comissió municipal de seguretat ciutadana abans d'acabar el mes de febrer. Progrés denuncia que després de 8 mesos de legislatura "no s'ha fet cap reunió ni s’ha establert cap mecanisme d’informació periòdica amb els diferents grups municipals per analitzar la seguretat a la ciutat".

En aquest sentit, segons assenyala Progrés, "la crisi econòmica ha incrementat la preocupació dels urgellencs i urgellenques pels robatoris als domicilis i l'augment del tràfic d'estupefaents".

El grup encapçalat per Òscar Ordeig demana establir un calendari i una periodicitat de les reunions de la comissió municipal de seguretat ciutadana. Així, proposa que es convoquin una vegada per trimestre. D'altra banda, sol.licita que es garanteixi la presència de com a mínim una patrulla dels Mossos d'Esquadra per a la vigilància dels carrers urgellencs. Per últim, reclama que es recuperi l'atenció de la Policia Municipal als veïns les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana.

Al marge del debat polític

El grup municipal del PSC-Progrés recorda que ja ha manifestat en reiterades ocasions, durant aquesta legislatura i l’anterior, la necessitat de convocar la Comissió de Seguretat Ciutadana "per abordar els aspectes vinculats a aquest àmbit, de manera conjunta entre els diferents grups del consistori".

Ordeig indica que l’Ajuntament de la Seu "sempre ha donat una importància especial a aquesta qüestió, que des de fa més de 20 anys s'ha tractat a través d’una comissió específica amb representació de tots els grups municipals, al marge del debat polític del dia a dia".

El portaveu del grup municipal de Progrés, Òscar Ordeig, assegura que “sense caure en l’alarmisme" cal que l'Ajuntament mostri la seva preocupació per la situació de la seguretat i doni suport als cossos de policia "a l’hora de garantir una ciutat més segura”. El grup també exposa la seva preocupació "per l' increment de la venda i del consum de drogues a la ciutat".

Mostrar formulari de contacte