Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés de la Seu vol que es repari el mur del carrer Bellavista

Progrés de la Seu vol que es repari el mur del carrer Bellavista

Jordi Mas insta Batalla a fer-hi una actuació "urgent i immediata" després que fa dos mesos que es va ensorrar Progrés lamenta "la deixadesa i la ineficàcia" de l'equip de govern i subratlla que la paret té un gran valor històric per a la ciutat

Mur carrer Bellavista
Mur carrer Bellavista
15/01/2010 09:10

El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu ha exigit en nota de premsa que es faci una actuació "urgent i immediata" per tal de reparar el mur del carrer Bellavista, vora la Llar de Sant Josep. Progrés lamenta que "després de més de dos mesos encara no s’han iniciat els treballs ni les gestions per reconstruir un mur amb més de cent anys d’història i de gran valor històric per la ciutat".

Progrés explica que ja ha insistit durant les comissions municipals en la necessitat de dur a terme l'obra, però retreu a l'equip de govern que encara no hi hagi fet res.

Des del principal grup de l'oposició també es recorda que el Pla General d’Ordenació Urbana de la Seu del 2002 protegia els dos murs que recorren el carrer Bellavista i que delimiten amb la Llar de Sant Josep i el Seminari. "El pas i els seus murs tenen un especial valor històric i singular que cal preservar i mantenir en bones condicions", afirma. Progrés afegeix que "aquest espai de la Seu i els seus entorns són d’especial interès turístic per a les persones que visiten la ciutat i el mur ensorrat dóna una imatge de deixadesa i de poca qualitat de les zones públiques que no ajuda a la promoció exterior".

Així mateix, el grup municipal especifica que des de la Llar de Sant Josep ja fa dies que es varen posar en contacte amb l’equip de govern per solucionar el tema el més aviat possible "sense que s’hagi rebut resposta". Segons el portaveu del grup municipal del PSC-Progrés, Jordi Mas, “després de dos mesos i mig ens trobem exactament igual i no hem avançat per trobar un remei”.  Mas també comenta que “no pot ser que qualsevol tema s’encalli i s’eternitzi tant de temps sense aportar solucions”.

Mostrar formulari de contacte