Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés demana un semàfor amb polsador i un pas de vianants a la N-260, a l'altura de Castellciutat

Progrés demana un semàfor amb polsador i un pas de vianants a la N-260, a l'altura de Castellciutat

Òscar Ordeig considera que la mesura milloraria la seguretat dels veïns La proposta, que es faria arribar al Ministeri de Foment, es debatrà en el ple municipal del pròxim dilluns, 13 de desembre
Castellciutat - Entrada
10/12/2010 19:38

El grup del PSC-Progrés presentarà en el ple municipal de dilluns vinent, 13 de desembre, una proposta en la qual sol.licita al Ministeri de Foment que habiliti un semàfor amb polsador i un pas de vianants a la N-260, a l'altura del semàfor actual, davant de l'hotel La Seu. La mesura serviria per garantir la seguretat dels vianants en creuar la carretera.

Segons justifica el PSC-Progrés, grups d’escolars i altres veïns del poble de Castellciutat han de travessar diàriament la carretera per anar a l’escola, accedir a la parada de l’autobús o bé per dirigir-se al nucli urbà. Segons indica el portaveu del grup, Òscar Ordeig, això suposa "un perill" en un tram d'una accidentalitat elevada, "ja que no existeix actualment cap pas habilitat amb les condicions de seguretat necessàries i amb el semàfor que no està operatiu".

Progrés considera que en les circumstàncies actuals, i fins que les obres de la futura variant de la N-260 siguin una realitat, "el millor sistema per moderar la velocitat dels vehicles que transiten per la via i garantir la seguretat dels veïns de Castellciutat seria la instal•lació d’aquest pas de vianants amb un semàfor de polsador, que només es posaria vermell prèvia demanda dels vianants".

Mostrar formulari de contacte