Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés denuncia l'ocupació d'una plaça pública per part d'una promoció privada

Progrés denuncia l'ocupació d'una plaça pública per part d'una promoció privada

El grup demana paralitzar les obres d'un edifici a la Baixada del Molí i recuperar aquest espai Discrepa sobre la venda dels metres ocupats a la promotora
Parc del Segre - Entorn
12/08/2013 10:35

El PSC-Progrés ha sol.licitat a l'equip de govern de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell la paralització "immediata" dels treballs que afecten la llicència d’obres de la Baixada del Molí. El grup denuncia "les flagrants irregularitats urbanístiques que s'hi detecten" i afirma que la construcció d’un edifici de 8 habitatges en aquesta zona genera "seriosos dubtes" sobre la idoneïtat del permís municipal.

Progrés qüestiona el fet que l’alcalde Albert Batalla va promoure la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana de la Seu per donar més edificabilitat als terrenys. Així mateix, alerta que la parcel.la en qüestió és "inundable" i que la construcció actual ocupa una part de la placeta del Molí, "sense la més mínima advertència ni actuació". Finalment, Progrés expressa la seva preocupació perquè l’edifici en obres i l’obertura d’un pas públic per donar accés als garatges dels habitatges, podria comportar una retallada del Parc Olímpic del Segre.

El grup urgellenc demana explicacions pel que entén que és "una actuació que manifestament perjudica el bé públic i posa en risc la seguretat de les persones". Per aquest motiu, demana "l'aturada dels treballs i la revisió de tot el procés de concessió de la llicència, sobretot en relació amb la construcció d'una part de la plaça pública que hi ha entre el Parc del Segre i la Baixada del Molí".

A més a més, Progrés lamenta que una vegada més s’utilitzi un plenari extraordinari durant el mes d’agost per tractar temes de gran transcendència, amb absència de diferents regidors. Durant el ple d’aquest dilluns no es demanarà que la promoció es retiri de la plaça pública, sinó que pugui comprar la part de plaça il•legalment ocupada.

Mostrar formulari de contacte