Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés denuncia una contractació 'a dit' a l'Ajuntament de les Valls d'Aguilar

Progrés denuncia una contractació 'a dit' a l'Ajuntament de les Valls d'Aguilar

Dolors Vidal assegura que totes les places estan cobertes i que no s'ha fet publicitat de la convocatòria L'oposició també critica que només es farà un ple cada tres mesos
Noves de Segre
13/07/2011 19:26

El grup de Progrés Municipal a l'Ajuntament de les Valls d'Aguilar, encapçalat per l'exalcaldessa Dolors Vidal, demanarà en el pròxim plenari explicacions al nou equip de govern (AIDEVA) per la contractació "a dit " d'una nova auxiliar administrativa municipal, que està vinculada a la seva formació d'electors.

Segons denuncia el principal grup de l'oposició, l'alcalde Joan Guàrdia ha col.locat per decret, fins i tot abans de fer el ple del cartipàs, una persona que ja havia treballat a l'Ajuntament sota el govern del grup de CIU fins al 2009, any en què va ser acomiadada legalment amb la corresponent indemnització.

Tot i que el contracte laboral es va justificar al.legant "urgència", Vidal afirma que "totes les places estan cobertes i no s'ha donat cap mena de publicitat a la convocatòria laboral, impossibilitant que s'hi hagi pogut presentar ningú més". Vidal afegeix: "Hi ha veïns del municipi que compleixen els requisits i que estan en atur i haurien volgut accedir a la plaça".

Progrés Municipal considera que aquestes decisions, poc temps després de constituir-se el nou govern, "causen malestar entre els veïns". En aquest sentit, Vidal avisa que la formació AIDEVA està incomplint els compromisos del seu programa electoral, en què assegurava que no pactaria amb CIU, obririen el bar i farien bandera de la transparència i el diàleg.

"Només ha passat un mes i ja han tancat el bar i han acomiadat la persona que el regentava; a més, CIU els va donar suport en la investidura", lamenta Vidal, que també qüestiona el fet que s'ha decidit fer només un ple al municipi cada tres mesos, el mínim establert per llei.

Mostrar formulari de contacte