Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés proposa donar suport a la candidatura de Vicenç Ferrer al Nobel de la Pau

Progrés proposa donar suport a la candidatura de Vicenç Ferrer al Nobel de la Pau

El grup municipal vol que l'Ajuntament se sumi a la plataforma ciutadana que impulsa l'elecció La Fundació del cooperant català ha impulsat múltiples projectes de desenvolupament a l'Índia

Vicenç Ferrer (1920-2009)
Vicenç Ferrer (1920-2009)
09/03/2010 13:45

El PSC-Progrés proposarà a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell donar suport a la candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer al Premi Nobel de la Pau 2010. Així mateix, el grup municipal convida a tots els urgellencs a afegir-se a la iniciativa mitjançant la seva signatura a la pàgina "www.nobeldelapaz.org".

La candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer al premi Nobel de la Pau 2010 a Oslo (Noruega) es va presentar el passat mes de febrer amb l'objectiu que el guardó reconegués la importància d'un projecte de desenvolupament integral a favor de les persones més desafavorides, que ha obtingut resultats molt positius a la zona d’Anantapur (Índia) en àmbits com l’educació, la salut o el treball de la terra.

Segons el grup municipal urgellenc, "des de la mort de Vicenç Ferrer, el mes de juny del 2009, moltes persones i institucions hi han donat suport".La proposta de Nobel, enviada a Oslo a través d’una plataforma ciutadana independent i amb el suport de la Fundació, haurà de ser avaluada ara pel Comitè Noruec dels Premis Nobel i resolta el mes d'octubre.

Des del PSC-Progrés s'afirma que "en Vicenç Ferrer i la seva Fundació han estat, i són, un exemple de treball seriós, d'esforç i de dedicació plena a favor dels més desafavorits que cal tenir com a model a seguir". I se subratlla: "La ciutat de La Seu sempre s’ha caracteritzat per mantenir una estreta col•laboració amb diferents projectes de cooperació i de desenvolupament amb les persones i territoris que més ho necessiten·".

Segons comenta el regidor del grup municipal del PSC-Progrés, Oscar Ordeig, “la Fundació Vicenç Ferrer és un exemple a seguir ja que s’ha basat en donar eines pel desenvolupament integral i autònom de les persones i els territoris millorar-ne les condicions de vida”.

Mostrar formulari de contacte