Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés també vol que s'aturin les obres dels contenidors del carrer Major

Progrés també vol que s'aturin les obres dels contenidors del carrer Major

El partit socialista creu que cal buscar una solució de consens entre els col.lectius afectats i els grups municipals Progrés lamenta que no se'ls hagi comunicat encara la ubicació exacta i definitiva dels contenidors
Simulació de la filera de contenidors al carrer Major, a la cantonada amb Jueus
07/08/2009 13:34

El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s'ha sumat a la petició d'aturar les obres dels contenidors soterrats del carrer Major "fins que no s’hagi buscat el consens necessari entre els col•lectius afectats i els partits polítics".

Progrés acusa l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, de faltar a la seva paraula en no haver comunicat la ubicació exacta i definitiva d'aquestes instal.lacions. Segons manifesta el portaveu del principal grup de l'oposició, Jordi Mas Ortega, "aquest fet és més greu si es té en compte que ahir es varen iniciar aquestes obres per sorpresa de tothom".

Progrés dóna així suport també a la recollida de signatures dels comerciants i botiguers de la zona, "amb la qual", afirmen, "es demostra que s’ha actuat unilateralment i per la via ràpida sense escoltar a la gent de la Seu".  Segons indica Progrés, "les obres del Carrer Major no han d’estar finalitzades fins a finals de desembre, fet que permetria obrir un procés de participació per buscar el consens necessari que eviti els danys a tercers".

El grup socialista recorda que, després de cinc mesos d’obres, ja són quatre les vegades que s’ha canviat la seva ubicació. "El més preocupant és que les parts afectades han conegut les últimes notícies per la premsa", subratllen. "Aquest fet demostra una falta de comunicació i de diàleg preocupant de l’equip de govern cap a les persones afectades per les obres i cap a la resta de grups municipals del consistori", afegeixen.

Progrés recorda que l’empresa que va guanyar el concurs de les obres va afegir com a millores 100.000 € addicionals que es podrien destinar a les obres dels nous contenidors si es cregués convenient. Segons el portaveu del grup del PSC-Progrés, Jordi Mas, “hi ha una incoherència preocupant entre el què es diu i el què finalment es fa”.

Mas segueix afirmant que “val la pena retardar alguna setmana la instal•lació dels contenidors si això serveix per garantir que s’escull el millor indret”.

Mostrar formulari de contacte