Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Progrés vol que el lloguer de la casa comunal de les Valls d'Aguilar el cobri l'Ajuntament

Progrés vol que el lloguer de la casa comunal de les Valls d'Aguilar el cobri l'Ajuntament

El grup sol•licita un ple extraordinari perquè considera que els beneficis de la propietat municipal han de repercutir al consistori Dolors Vidal exigeix a l’alcalde, Joan Guàrdia, "imparcialitat absoluta i defensa de l’interès general"

Noves de Segre
Noves de Segre
13/12/2011 14:24

El grup municipal del PSC-Progrés a l’Ajuntament de les Valls d’Aguilar ha sol.licitat la convocatòria d’un ple extraordinari per debatre les mesures que ha d'adoptar el consistori després de la sentència judicial que estipula que els terrenys i la construcció que estaven en litigi al nucli d’Argestues són béns comunals. El principal partit de l'oposició considera que després de la decisió dictada pel Jutjat de la Seu "cal replantejar el cobrament del lloguer de l'equipament".

Segons explica Progrés, la família de la tinent d’alcalde actual, Rosa Fàbrega, ha efectuat el cobrament per a l'ocupació d’aquesta propietat "d’una manera irregular durant els darrers anys", tal i com defensava el grup. L'oposició xifra en més de 100.000 euros els beneficis particulars i reclama que aquesta situació canviï.

La portaveu del grup del PSC-Progrés i anterior alcaldessa, Dolors Vidal, insta l’actual alcalde, Joan Guàrdia, “a convocar el plenari de manera urgent, ja que el termini legal per fer-ho finalitza abans de Nadal". També li sol.licita "una actitud que defensi l’interès del municipi de les Valls d’Aguilar, amb absoluta imparcialitat". En aquest sentit, Vidal recorda que els altres dos regidors de l’equip de govern "tenen un conflicte d’interessos personals i econòmics en el cas”.

Mostrar formulari de contacte