Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Programació especial de Sant Jordi a RàdioSeu

Programació especial de Sant Jordi a RàdioSeu

Al llarg de la diada, pel 107.2 FM i www.radioseu.cat podeu escoltar recomanacions literàries amb Montse Rollán, entrevistes, poemes recitats per Beth Segura i els Contes de Sant Jordi, amb Joel Pla (12.30 h) i Ivan Caro (18.30)
Sant Jordi 2020 a RàdioSeu
23/04/2020 10:55

RàdioSeu (107.2 FM i www.radioseu.cat) emet al llarg d'avui dijous una programació especial de la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, per ajudar que tothom pugui celebrar la jornada des de casa en el marc de l'actual confinament.

Entre d'altres continguts, l'emissora municipal ofereix recomanacions de llibres, enregistrades per Montse Rollán, amb la col·laboració de les llibreries Purgimon i 4 Fulls. La bibliotecària urgellenca i col·laboradora de la ràdio amb l'espai 'Niu de contes' ha seleccionat diverses novetats dividides en sis franges d'edat diferents: 0-3 anys, 3-6 anys, 7-9 anys, 10-12 anys, joves i adults. També s'emet al llarg del dia la lectura de poemes a càrrec de la docent i poetessa Elisabet Segura, responsable del programa 'Filamots'.

Una altra part d'aquesta programació són les entrevistes relacionades amb Sant Jordi. En aquest apartat es podrà escoltar Isidre Domenjó, president de l'Associació Llibre del Pirineu; Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca Sant Agustí; Xavier Font, florista de la Flors La Serra; Xavier Purgimon, llibreter de la Llibreria Purgimon; Marcel·lí Pascual, director d'Edicions Salòria, i l'escriptor i pedagog nargoní Marcel Fité, que enguany presenta la novel·la El llibreter assassí de Barcelona i explica com es viu aquest Sant Jordi, entre la preocupació i l'esperança, per part del món literari de la capital catalana, on resideix.

Al migdia, l'alcalde de la Seu d'Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, parlarà de les activitats impulsades des del consistori i de la situació diferent en què es viu aquest Sant Jordi a causa de la prevenció del coronavirus. A més a més, també al migdia (12.30 h), s'emetrà el primer dels contes inclosos en la cercavila organitzada per apropar la diada a balcons d'arreu de la ciutat. Concretament, es podrà escoltar 'La necessitat', amb Joel Pla. A la tarda (18.30 h) s'emetrà el conte 'La guineu i la camosa', amb Ivan Caro.

Durant tota la jornada també s'emetran poemes de les escoles de l'Alt Urgell, gravades pel Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya amb motiu del Dia de la Poesia.

Pots recuperar tots els programes emesos, en aquest enllaç: https://www.alacarta.radioseu.cat/#!/programs/santjordi.

Mostrar formulari de contacte