Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Projecten una oficina de turisme a les antigues escoles de Sorribes

Projecten una oficina de turisme a les antigues escoles de Sorribes

L'Ajuntament de la Vansa i Fórnols també ha tret a informació pública les obres per a l'abastament d'aigua potable en alta al nucli de Sisquer i la construcció d'un nou dipòsit a Ossera
La Vansa i Fórnols
17/07/2007 20:05

L'Ajuntament de la Vansa i Fórnols té previst condicionar l'edifici de les antigues escoles de Sorribes com a oficina de Turisme. El plenari del municipi ha aprovat el projecte de remodelació de l'immoble, a més de la memòria valorada del pla de dinamització i foment territorial del turisme. El document es troba en exposició pública i ha estat redactat per l'arquitecte Antoni Fiol Colomar. Té un pressupost d'execució de 89.795 euros.

Així mateix, el consistori alturgellenc ha donat el vistiplau al plec de clàusules administratives que han de regir el concurs per a la contractació de l'obra de construcció del nou dipòsit d'abastament d'aigua potable al nucli urbà d'Ossera. El pressupost de licitació és de 47.421 euros i el termini d'execució de l'obra serà de cinc mesos.

Un altra intervenció que es troba en període d'al.legacions és la d'un nou abastament d'aigua potable en alta a Sisquer, que parteix d'un pressupost base de licitació de 71.030 euros i un termini d'execució d'un mes.

Mostrar formulari de contacte