Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Prop de 150 alumnes d'ESO de l'Alt Urgell participaran en el Concurs de Dictat Plurilingüe

Prop de 150 alumnes d'ESO de l'Alt Urgell participaran en el Concurs de Dictat Plurilingüe

L'activitat tindrà lloc aquest dijous, 16 de febrer, a l'Escola Oficial d'idiomes (EOI) i al CETAP. Les llengües que s'utilitzaran seran el català, el castellà, l'anglès i el francès

El Concurs de Dictat Plurilingüe es farà al CETAP i a l'EOI
El Concurs de Dictat Plurilingüe es farà al CETAP i a l'EOI
14/02/2023 13:55

Prop de 150 alumnes de primer, segon i tercer d’ESO de l’Alt Urgell participaran aquest dijous, 16 de febrer, en la setena edició del Concurs de Dictat Plurilingüe de la comarca. Es tracta d’una iniciativa del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell que té com a objectiu posar en valor la importància de l’ortografia en l’educació.

L’activitat, que començarà a les 10.30 hores, es desenvoluparà a les aules de l’EOI i a les del Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), ubicades a l’edifici de les Monges. En total, s’utilitzaran dotze espais, un per cada idioma i curs.

Les quatre llengües del Dictat Plurilingüe seran català, castellà, anglès i francès. Enguany els textos dels dictats seran tots d’escriptores contemporànies. Hi participaran alumnes de l’Institut Joan Brudieu, l’Institut la Valira i el Col·legi La Salle, de la Seu d’Urgell, i l’Institut Escola d’Oliana, seleccionats pels mateixos centres. Una de les particularitats del concurs és que els concursants participaran per parelles, la qual cosa comporta el treball compartit en una activitat habitualment individual.

Guanyaran el concurs les parelles d’alumnes que hagin fet menys faltes en cada llengua i curs, de tal manera que hi haurà 24 guardonats. Els premis consistiran en lots de productes culturals i es lliuraran el dia 30 de març a la sala d’actes del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte