Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Prop de 600 infants participen a les activitats d'estiu de la Seu

Prop de 600 infants participen a les activitats d'estiu de la Seu

Els casals municipals, centrats en els esports de natura, compten amb un centenar d'inscrits a cada torn quizenal El Karate Kobudo Tradicional ha celebrat novament les seves colònies a Cambrils

Casals d'Estiu
Casals d'Estiu
01/07/2011 16:19

Prop de 600 nens i nenes de la Seu d'Urgell participaran en alguna de les activitats d'estiu organitzades per les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament, des de dilluns i fins al 26 de juliol.

Pel que fa al casal d'estiu, el número total d'inscrits al és de 120 a cada torn quinzenal, mentre que al mes d'agost és de 110, si bé resta alguna plaça vacant. Els infants es divideixen en tres torns d'edat. Enguany el centre d'atenció són els esports de natura i es practicarà ràfting i piragüisme al Parc del Segre, a més de rebre la visita d'esportistes locals d'elit.

També en l'àmbit de les estades d'estiu, l'Associació de Karate Kobudo ha dut a terme a Cambrils les VI Colònies de Karate Tradicional dels Pirineus, amb 24 participants de l'Alt Urgell i Cerdanya, 3 monitors i el director de l'estada.

A les estades, a més dels entrenaments de tecnificació, s'ha fet competicions esportives i activitats lúdiques com ara una volta en barca per l'entorn de la Costa Daurada. L'entitat preveu repetir l'experiència en propers anys i ha destacat la qualitat de les instal.lacions.

Mostrar formulari de contacte