Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Prop d'un centenar de cantaires a les Caramelles Infantils de la Seu

Prop d'un centenar de cantaires a les Caramelles Infantils de la Seu

Els participants faran la tradicional cantada dissabte, dia 4, pel centre de la ciutat L'acte l'organitzen l'Escola Municipal de Música, les escoles i les AMPA

Caramelles Infantils 2015 - Cartell
Caramelles Infantils 2015 - Cartell
30/03/2015 16:25

Els carrers del centre històric de la Seu d'Urgell acolliran aquest dissabte vinent, 4 d'abril, les ja tradicionals Caramelles Infantils. S'hi espera la participació de prop d'un centenar de nens i nenes, acompanyats per diversos músics.

La cantada està organitzada conjuntament entre l'Escola Municipal de Música, els centres educatius de la ciutat i les AMPA de les respectives escoles de primària. Els promotors aposten així per "mantenir una tradició tan arrelada a la ciutat i impulsar-la des dels centres educatius”.

El recorregut

L'actuació de les Caramelles Infantils s'iniciarà a 2/4 d'11 del matí davant del centre de dia (Fundació Sant Hospital) i seguirà pel carrer Major (a la cruïlla de Fra Andreu Capella), la plaça dels Oms (davant de l'Ajuntament), la Llar d'Avis de Sant Josep (Camí Ral de Cerdanya), el Parador de Turisme, els claustres de la Catedral i, per acabar, la plaça Catalunya. Durant els dos dissabtes previs, els cantaires han assajat conjuntament les cançons que interpretaran. 

D'altra banda, les Caramelles Infantils estrenaran enguany un logo, dissenyat per Joan Romero. La nova imatge s'inclou en el cartell informatiu del recorregut que duran a terme.

Mostrar formulari de contacte