Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / PSC-Progrés i ERC han presentat oficialment les llistes per la Seu

PSC-Progrés i ERC han presentat oficialment les llistes per la Seu

Els dos actes s'han fet simultàniament aquest diumenge a les 7 de la tarda
07/05/2007 18:43

El PSC-Progrés i ERC han fet aquest cap de setmana a la Seu dos nous actes previs a l’inici de la campanya per a les eleccions municipals, que ha de començar oficialment aquest divendres vinent.

El PSC-Progrés ha fet la presentació de la seva candidatura a la ciutadania al pati de la biblioteca de Sant Agustí. Segons el grup socialista, l'equip que presenta “és una mostra dels diferents segments socials de la Seu i vol representar la pluralitat que caracteritza la ciutat”. La llista del PSC-Progrés està integrada, afegeixen, “per persones amb perfils laborals complementaris, pels seus coneixements i per la seva experiència amb el dia a dia a la Seu”.

El cap de llista, Jordi Mas i Ortega, destacava ahir que a l’equip es combina la renovació i l'experiència de gestió a l'ajuntament de la Seu, i que el seu programa electoral és fruit de la reflexió dels components de la llista, així com de l’ampli procés de participació compartit amb nombrosos ciutadans.
Mas instava també els ciutadans a demanar una ajuntament audaç, valent i responsable.

Mas va subratllar que el seu programa electoral parteix de l’objectiu de generar més prosperitat individual i col.lectiva, per tal de fer de la Seu una ciutat amb més oportunitats de formació i de cultura, amb bons equipaments per al jovent i la gent gran, amb més pisos de protecció oficial i amb nous espais públics de qualitat que afavoreixin la convivència.

De la seva banda, l’alcalde de la Seu d’Urgell i candidat a la reelecció, Jordi Ausàs, va introduir ahir els candidats que formen part de la llista d’ERC, en un acte a l’Hotel Andria. Ausàs també va presentar algun dels eixos el programa de govern per a la legislatura 2007-2011, en la qual aspira a continuar la tasca iniciada durant el mandat actual. A més a més d’Ausàs, quatre regidors més de l’actual equip de govern repeteixen a la llista. Teresa Casasses ocupa el número 2, Miquel Colom el 3, Miquel Caminal el 5 Jordi Brescó el 7.

Ausàs expressava el seu desig de continuar governant la ciutat per consolidar i acabar la feina feta pel govern municipal iniciada pel seu grup.

Ausàs va tenir unes paraules de reconeixement i elogi per als cinc regidors sortints, i va valorar la present candidatura com un equip que combina l’experiència dels qui repeteixen amb la idoneïtat d’altres persones ben preparadaes de totes les edats i professions.

Des d’ERC s’apunta a la política d’habitatge, la cultura i la sanitat i l’ensenyament com a eixos principals del programa electoral, que es donarà a conèixer en profunditat durant la campanya, que s’enceta divendres.

Mostrar formulari de contacte