Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Puigcerdà organitza el cicle 'Ballaruques d'Estiu', amb ball, sardanes i havaneres

Puigcerdà organitza el cicle 'Ballaruques d'Estiu', amb ball, sardanes i havaneres

27/07/2009 16:18

L'Ajuntament de Puigcerdà ha unificat la promoció de les activitats de ball, sardanes i música a les places del municipi amb una nova i significativa denominació: Ballaruques d'Estiu.

El cicle començarà aquest dimecres a les 10 de la nit, amb una ballada i audició de sardanes a càrrec de la Cobla Osona, a la renovada plaça de Santa Maria. Diumenge vinent, 2 d'agost, hi haurà novament sardanes al poble d'Age, a les 12 del migdia, amb la Cobla Pirineu. 

Els següents actes d'agost seran sempre a les 10 de la nit. El dia 5, serà el torn de les havaneres, amb el grup Morralla, a la plaça Cabrinetty. El dia 7, s'organitza un ball al barri de la Baronia, amb el conjunt Uan Tu Tri. El dia 12, tornen les sardanes, amb la Principal de Berga, a la plaça dels Herois. El dia 19, es podrà gaudir d'una nit de balls de saló davant del Campanar. I el dia 26, hi haurà sardanes a la plaça de l'Estació, amb la Cobla Osona.

Ballaruques d'Estiu es completarà al setembre amb un ball, el dia 2 a la plaça de l'Alguer, amb el conjunt Sisco i Nando; i amb dues cites més de sardanes: el dia 6 al poble de Vilallobent i per la Diada Nacional a la plaça de l'Alguer. Totes dues seran amb la cobla Ciutat de Manresa.

Mostrar formulari de contacte