Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu-COM Ràdio referma la consolidació segons el Baròmetre de la Comunicació

RàdioSeu-COM Ràdio referma la consolidació segons el Baròmetre de la Comunicació

L'emissora és la segona més escoltada a l'Alt Urgell i el conjunt de les municipals sumen una audiència acumulada de 696.000 oients

27/07/2011 16:50

RàdioSeu i COMRàdio consoliden la seva audiència, segons el darrer rànquing del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura 2011. Aquest estudi, més exhaustiu que l'EGM, atorga una audiència de 696.000 persones al conjunt de COMRàdio i les emissores locals de la Xarxa, cosa que situa aquesta oferta a la quarta posició del rànquing.

A l'Alt Urgell, RàdioSeu-COM Ràdio és la segona emissora més escoltada, malgrat les limitacions de cobertura de l'emissora municipal. El mateix passa al Berguedà, Pallars Jussà, el Solsonès, l'Anoia, Osona, l'Alt i el Baix Empordà, el Maresme, la Terra Alta i l'Alt Camp. A més a més, COM Ràdio és líder d'audiència al Baix Penedès, el Baix Ebre i el Montsià.

COMRàdio, comptada individualment, ha incrementat en 15.000 persones la seva audiència respecte la segona onada del Baròmetre. L’audiència diària en 64.000 oients i la situa en el vuitè lloc de Catalunya.

Pel Director General de COMRàdio, Francesc Triola, les dades del Baròmetre signifiquen “que l’audiència ens exigeix, especialment als mitjans públics, que actuem amb principis com el rigor, la veracitat i la imparcialitat de les informacions així com el respecte al pluralisme polític, cultural i lingüístic, religiós i social".

Mostrar formulari de contacte