Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu endega un programa mensual sobre la UNED

RàdioSeu endega un programa mensual sobre la UNED

El director del Centre Associat La Seu-Andorra, Joan Mingorance, explicarà la tasca cultural i acadèmica de la universitat urgellenca Els estudiants disposaran el curs vinent d'una unitat d'assessorament digital
UNED - Programa a RàdioSeu
30/05/2013 13:08

RàdioSeu ha endegat aquest dijous un programa mensual sobre la UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància), en què es parlarà de les oportunitats lectives del Centre Associat La Seu-Andorra, que compta actualment amb més de 500 alumnes.

El director de la UNED a la Seu, Joan Mingorance, ha destacat els gairebé 30 anys d'història dels estudis universitaris a casa nostra i l'àmplia oferta formativa que s'ofereix, amb més de 27 carreres i nombrosos cursos d'idiomes i seminaris per a majors de 55 anys.

Durant el programa, s'ha fet un repàs al funcionament de les inscripcions, les classes i els exàmens. Així mateix, Mingorance ha anunciat la creació el curs vinent d'una unitat de suport digital, que facilitarà als estudiants informació sobre les noves tecnologies i resoldrà dubtes informàtics.

La UNED de La Seu d’Urgell, creada l'any 1984, ha aconseguit mantenir amb el pas dels anys una xifra estable d’alumnes, que procedeixen majoritàriament del Principat d’Andorra i de les comarques de l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Berguedà i el Pallars Sobirà. La universitat urgellenca porta a terme una important tasca cultural i acadèmica en aquesta zona del Pirineu, "facilitant els estudis universitaris a aquelles persones que per motius diversos no poden plantejar-se els estudis de forma presencial".

La UNED té actualment un total de 62 centres associats a tot el territori de l'Estat espanyol amb uns 250.000 alumnes, una mitja de 7.000 llicenciats per curs acadèmic i un pressupost de 65 milions d’euros.

Mostrar formulari de contacte