Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu, protagonista d'una entrevista a l'IES Fuente Roniel d'Extremadura

RàdioSeu, protagonista d'una entrevista a l'IES Fuente Roniel d'Extremadura

L'institut de Fuente del Maestre divulga la diversitat cultural de l'Estat a través del seu taller de ràdio En la conversa s'ha parlat del 25è aniversari de l'emissora, de la ràdio local a Catalunya i de les característiques de la Seu i l'Alt Urgell
Roniel Digital
11/03/2010 11:36

RàdioSeu ha estat protagonista d'una entrevista realitzada pel taller de ràdio de l'IES Fuente Roniel, al municipi de Fuente del Maestre (Extremadura). Aquest centre desenvolupa el programa Acentos, que destaca pel respecte i la difusió de la diversitat cultural de l'Estat. De fet, l'entrevista s'ha fet simultàniament en català i castellà.

En la conversa, el periodista de RàdioSeu Ignasi Cervera explica per als alumnes de l'IES Fuente Roniel les característiques de l'emissora municipal i de la cadena COM Ràdio, que enguany compleixen respectivament 25 i 15 anys. També es recorda la importància que ha tingut històricament la ràdio local per recuperar l'ús social del català, i s'explica els vincles entre la Seu i Andorra, també en l'àmbit mediàtic.

Finalment, a l'entrevista es destaca els principals atractius de la ciutat i de l'Alt Urgell, com ara la Catedral, el Parc del Segre, la serra del Cadí i la proximitat a les estacions d'esquí.

Mostrar formulari de contacte