Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu, emissora oficial de la Fira de Sant Ermengol, presenta la programació 2021-2022

RàdioSeu, emissora oficial de la Fira de Sant Ermengol, presenta la programació 2021-2022

La ràdio municipal (107.2 FM i www.radioseu.cat) ofereix al llarg del cap de setmana connexions des del seu estand, al Camí Ral de Cerdanya. La graella compta un any més amb un gran nombre de col·laboradors i amb l'aposta per la informació de la Seu d'Urgell, l'Alt Urgell i el Pirineu
RàdioSeu, Emissora Oficial de la Fira de Sant Ermengol
15/10/2021 20:25

RàdioSeu és un any més l'emissora oficial de la Fira de Sant Ermengol. Tal com passa amb l'esdeveniment, la ràdio municipal recupera enguany l'activitat presencial, mitjançant un estand propi que està ubicat al Camí Ral de Cerdanya, on també hi ha enguany la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. La programació especial, que inclou diverses entrevistes amb els protagonistes del cap de setmana, es pot escoltar pel 107.2 FM, a www.radioseu.cat, a l'app de RàdioSeu i també a través de la megafonia de tot el recinte firal.

Tot coincidint amb aquesta cita, RàdioSeu presenta la seva nova programació de la temporada 2021-2022, que s'ha iniciat aquest mes d'octubre. L'emissora urgellenca compta un any més amb més d'una quarantena de col·laboradors que fan possible una extensa i variada graella de programes setmanals, quinzenals o mensuals, amb un marcat accent local.

De dilluns a divendres, la franja del migdia (amb el magazine '120 per cent ràdio') inclou, a partir de les 11.15 h, el miniespai 'Pinzellades de Fisio' (amb la col·laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a l'Alt Pirineu i Aran), els espais 'Fil directe amb l'Ajuntament' (segon dimecres) i 'Fil directe amb l'alcalde' (quart dimecres), i 'L'Entrevista del dia' (11.30 h), amb Pep Graell.

A la franja de les 12.15 h, hi ha novetats com ara, els dimecres, 'Ales per brillar' (Anna Bombardó), i els divendres, 'Viure millor i no morir en l'intent' (Ramon Alsina), 'Menges' (Fede Antona i Sergi Figueras). Pel que fa als espais que continuen, els dilluns es pot escoltar 'Els Mossos informen' (César Isla), 'Gent Gran, gent activa' (Montse Eroles), 'Parlem del càncer' (Zósimo González i Josep Ullés) i 'Natura en estat pur' (Albert de Gràcia). Els dimarts, 'Veu de plens', 'Herois habituals' (Miquel Alet / CAPAU) i 'El Picot' (Club Social El Picot). Els dimecres, 'Habemus Marketing' (Adriana Vázquez i Mònica Vela), 'Mirador de la Història' (Ramon Viaplana / IECAU) i 'Bigotis' (Mariel Mata). Els dijous, 'La defensora del ciutadà' (Anna Martí), 'Fem empresa' (Mireia Font), ‘'La veu dels centres' (Isabel Rodríguez-Servei Educatiu de l'Alt Urgell i la Cerdanya) i 'La Falguera', amb Anna Montraveta, Anna Pujol i Laia Camprubí. I els divendres, 'A la muntanya' (Ignasi Cervera) i 'La gota freda' (Josep M. Gasca).

Informatius i Ràdio a la Carta

També de dilluns a divendres, els serveis informatius, a càrrec d'Ignasi Cervera i Marta Pujantell, ofereixen tres informatius diaris (09.00, 13.00 i 19.00 h) amb tota l'actualitat de la Seu d'Urgell, l'Alt Urgell i el Pirineu i la previsió del temps amb Néstor Gómez, a més dels butlletins horaris (10.00, 11.00, 12.00 i 17.00 h) que inclouen la connexió amb La Xarxa.

Totes les informacions locals es poden consultar també al web www.radioseu.cat, que ofereix un arxiu de notícies que actualment és un dels més complets i extensos del Pirineu, amb la possibilitat de consultar les publicacions segons l'ordre cronològic, la secció o l'àmbit geogràfic escollit. Des del portal web també es pot accedir a l'apartat 'Ràdio a la Carta', on es pot recuperar centenars d'entrevistes, informatius i programes emesos a RàdioSeu.

Programació de tarda

Quant a la programació de tarda, a més de la radiofórmula 'Musica't', a les 18.00 h hi ha els miniespais 'Pobles' (els dilluns, amb Enric Riu), 'Terra escrita' (els dimarts, amb el club de lectura d'Organyà), 'Una engalipada de llengua' (els dimecres, amb Teresa Vilaró), 'Niu de contes' (els dijous, amb Montse Rollán i Pilar Señís) i 'Canal Baridana' (els divendres, amb Ivan Caro). A més, a la mateixa franja de les 6 de la tarda s'emet 'La Tria', amb l'actualitat de la cartellera de cinema, la TV i els Petits Anuncis; els dimarts, el programa 'El Poliesportiu' (amb Pep Graell); i els divendres, el nou espai 'En sèrie', de La Xarxa.

Al vespre (19.20 h), després de l'Informatiu, enguany s'estrena l'espai 'Perspectives', amb Amadeu Gallart (el quart dimarts de mes), i tornen els programes 'Tot arriba, tot passa, tot canvia...i la música queda', amb Glòria González (primer dimarts de mes); 'Ja tocava i més!', amb Toñi Cabello, Sergi Cava i Cèsar Isla (cada dimecres), i 'Salseu', amb David Munt (els dijous). Pel que fa als dilluns, continua el programa de l'EDFOR 'Futbol d'aquí', amb Jordi Grau i Santi Roura.

Finalment, a la franja d'última hora del vespre (20.00 h), hi ha tres novetats musicals, mitjançant programes de La Xarxa: 'Jazz Club', amb Susanna Carmona (els dimarts), 'Ruta 66', amb Pitu do Santos (els dijous) i 'Estrenes', amb Joan Soler (els divendres). Continuen de la temporada passada els espais 'A les portes de Troia', amb Oliver Vergés, Albert Carmona i Alberto Reche (els dilluns), i 'El Galliner', amb Enric Riu (els dimecres).

Pel que fa als caps de setmana, els dissabtes al matí es pot escoltar 'Fem dissabte', amb radiofórmula i la reemissió d'alguns dels espais de la setmana. I a la tarda, el programa 'El catamarà' (amb Xarli Diego) i les retransmissions dels partits del Cadí La Seu al Palau d'Esports (amb Albert Arellano i Toñi Cabello). I diumenge al matí, entre d'altres espais, s'emet el programa de sardanes 'Coblejant', amb Queralt Pedemonte i Jordi Terme.


Podeu descarregar-vos la Programació 2021-2022 de RàdioSeu en aquest enllaç.