Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu enceta la programació d'estiu amb l’estrena de ‘Carretera i Manta’

RàdioSeu enceta la programació d'estiu amb l’estrena de ‘Carretera i Manta’

El programa-concurs, de dilluns a divendres (11.30-13.00 h) pel 107.2 FM i www.radioseu.cat, ofereix un any més un gran nombre de premis per als oients i culminarà amb una aportació solidària i el sorteig d’un viatge. S'hi pot participar trucant al 973 36 06 17

Carretera i Manta 2024
Carretera i Manta 2024
17/06/2024 13:55

RàdioSeu ha encetat avui dilluns la seva programació d’estiu, que té com a emblema un any més ‘Carretera i Manta’, un programa-concurs que ha esdevingut un referent de la ràdio local catalana: enguany celebra la seva 29a temporada en antena.

L’espai combina la participació dels oients amb les entrevistes sobre temes i activitats locals, tant als estudis situats al Passeig del Parc -on els vianants poden veure des del carrer com es fa el programa- com també amb connexions a diferents indrets de la ciutat mitjançant la unitat mòbil. L’espai continuarà fins al final de l’estiu, amb la programació especial de la Festa Major de la Seu, de la qual RàdioSeu n'és l'emissora oficial. I culminarà amb un programa en què es farà una aportació a un projecte solidari local, amb el suport de Simac Electrònica, i se sortejarà entre totes les trucades rebudes un viatge ofert per CadíTours.

Tal com és habitual a l’inici de la temporada d’estiu, ‘Carretera i Manta’ ha comença conversant amb l’alcalde de la Seu d’Urgell. A l’entrevista, Joan Barrera, ha parlat d’algunes de les moltes activitats culturals i lúdiques que hi ha previstes per aquests mesos a la ciutat, com per exemple la nit de Sant Joan, la Matinal Motera de Ben Xops, We Swing Pirineu, el cicle Insomni, el Festival de Música Antiga dels Pirineus, la Trobada amb els Acordionistes, el Retaule de Sant Ermengol i la Festa Major, a més de moltes altres activitats de caire local.

Suport a l’activitat local i premis

Des d’ara, i al llarg de tot l’estiu, s’ofereix la possibilitat de participar al concurs, tot trucant al telèfon 973 36 06 17, i guanyar premis gràcies al suport de diversos patrocinadors i col·laboradors, que hi aporten desenes d'obsequis.

‘Carretera i Manta’, dirigit i presentat per Ignasi Cervera i amb la producció de Pep Graell i Marta Pujantell, s’emet de dilluns a divendres al migdia (11.30-13.00 h) pel 107.2 FM i també des del web www.radioseu.cat.

Un altre eix de l'espai és el suport a activitats i projectes locals, tot fent-se ressò de tota mena d’iniciatives que es duen a terme a l’estiu a la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu. Els patrocinadors són un conjunt d'empreses ben vinculades a l'activitat econòmica i social de la zona. 'Carretera i Manta' és possible gràcies al patrocini de:

CADITOURS

FUNICAMP

LA CASA DEL MATALÀS

MENJA’T L’ALT URGELL

PEUSA

CONXITA VI I QUEVIURES

RÀFTING PARC

SEUTECNICS

SIMAC ELECTRÒNICA

STIU 3000 / UP NOW

Mostrar formulari de contacte