Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu estrena una nova aplicació per a mòbils amb la programació 'A la carta'

RàdioSeu estrena una nova aplicació per a mòbils amb la programació 'A la carta'

També s’hi pot escoltar l’emissió en directe i consultar tota la informació de la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu. El nou format permet un accés més fàcil a tots els programes a qualsevol hora. La graella d'aquesta temporada aposta per la informació local i manté un gran nombre de col·laboradors
App de RàdioSeu
30/11/2016 19:30

RàdioSeu (107.2 FM i radioseu.cat) ha posat en marxa una nova aplicació per a telèfons mòbils intel·ligents que permet als usuaris accedir en qualsevol moment a la ràdio en directe, escoltar els podcast de tots els programes i informar-se de les notícies de la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu, actualitzades en temps real.

Aquest pas referma l’aposta de l’emissora local de la Seu d’Urgell per facilitar l’accés als continguts sonors a través de les noves tecnologies. La programació ja es complementa actualment amb la pàgina web www.radioseu.cat i les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). La tinent d’alcalde de Comunicació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Anna Vives, ha destacat la importància d’adaptar-se als nous hàbits dels usuaris i ha assenyalat que es tracta d’un nou servei que sorgeix de la necessitat de poder seguir les emissions de RàdioSeu “en el moment que es vulgui i quan es vulgui”. La iniciativa també donarà més visibilitat als espais de les entitats i col.laboradors, que es poden recuperar en l’apartat de ‘Ràdio a la carta’.

L’aplicació, amb una navegació senzilla i intuïtiva, està disponible per a dispositius amb els sistemes operatius Android i iOS, i es pot baixar a Google Play i l’App Store. El desenvolupament de l’app ha anat a càrrec de l’empresa En Antena Produccions.

La programació 2016-2017

Els eixos principals de la proposta que elabora i coordina RàdioSeu són la informació local i una variada graella. Els espais de la programació i l’extensa llista de col·laboradors es pot consultar a l'adreça www.radioseu.cat/programació.

De dilluns a divendres, RàdioSeu ofereix a través del 107.2 FM els reculls informatius del matí (a les 9), el migdia (a les 13.00) i el vespre (19.00), juntament amb els butlletins de les 10, les 11, les 12, les 5 de la tarda i les 8 del vespre, a més a més d'una constant actualització de notícies al web www.radioseu.cat i als espais propis a Facebook i Twitter.

La franja dels migdies i la del vespre concentra la majoria dels espais de temàtica específica, amb una quarantena de col·laboradors. La temporada 2016-2017 s’ha mantingut bona part dels programes ja consolidats i se n'ha incorporat de nous, com ‘Herois Habituals’, coordinat pel psicòleg Miquel Alet, o ‘Frase feta, no té destorb’, a càrrec de Teresa Vilaró, tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística de l’Alt Urgell.

Als migdies, d’un quart de 12 a les 13 hores,  RàdioSeu ofereix entrevistes d'actualitat i diferents espais setmanals, quinzenals o mensuals: els dilluns, ‘Els Mossos responen’, 'Tertúlia a 4' i 'Parlem del càncer'; els dimarts, 'El Picot', 'Veu de plens', ‘Herois Habituals’ i 'Gent gran, gent activa'; els dimecres, 'Contrapunts', 'Mirador de la història', 'Bigotis' i 'Fem empresa'; els dijous, 'El defensor del ciutadà', ‘Objectiu benestar’ i ‘La Veu dels centres’, i els divendres, 'La gota freda' i el veterà programa d’esports outdoor 'A la muntanya!'.

De 6 a 7, 'La tria' ofereix la cartellera, la programació televisiva, els petits anuncis i l'agenda d'activitats. En aquesta franja, es proposa els miniespais: ‘Filamots’ (dilluns), 'El poli’ (dimarts), ‘Frase feta no té destorb’ (dimecres) i ‘Niu de contes’ (dijous).

De les 7 a les 9 del vespre, RàdioSeu ofereix diversos programes a càrrec dels col·laboradors: els dilluns, 'EDFOR-Futbol d'aquí'; els dimecres ‘Huracat’; els dijous, 'Salseu’ i els divendres, 'Dance Music’.

Els dissabtes al matí, de les 10 a les 14 hores, 'Fem dissabte' recupera alguns dels miniespais emesos durant la setmana. RàdioSeu també ofereix en directe els partits a casa del Cadí La Seu de la Lliga Femenina de bàsquet.

Mostrar formulari de contacte