Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu inicia la programació especial de les eleccions municipals 2019

RàdioSeu inicia la programació especial de les eleccions municipals 2019

L'emissora municipal informarà al llarg dels propers dies de les propostes de les formacions que es presenten a la Seu d'Urgell, a través del 107.2 FM, www.radioseu.cat i xarxes socials

Eleccions Municipals 2019 a RàdioSeu
Eleccions Municipals 2019 a RàdioSeu
09/05/2019 20:05

RàdioSeu iniciarà aquest divendres, dia 10, la programació especial amb motiu de les eleccions municipals del 26 de maig vinent a la Seu d'Urgell. Al llarg dels propers dies, l'emissora municipal informarà sobre els comicis a través del 107.2 FM i també des del web www.radioseu.cat i dels perfils propis a Facebook i Twitter.

El web radioseu.cat oferirà cada dia, a la secció 'Eleccions Municipals 2019', un resum de les propostes presentades per les diverses formacions polítiques que concorren a les eleccions a la Seu, amb un format proporcional en base a la representativitat actual de cada partit. També s'emetrà de dilluns a divendres als informatius de l'emissora: a les 9 del matí, la 1 del migdia i les 7 del vespre.

Paral·lelament, als migdies, s'oferirà entrevistes amb els caps de llista de cada partit. Pel que fa a les candidatures sense representació a l'Ajuntament, s'emetran els dies 13, 14, 15 i 16 de maig. i pel que fa a les formacions amb presència al consistori, es faran els dies 17, 20, 21 i 22 de maig, per ordre invers al nombre actual de regidors. En tots els casos, l'horari d'emissió serà a les 12.10 hores.

A més a més, RàdioSeu emetrà un debat amb tots els caps de llista de la Seu, que tindrà lloc dijous 23 de maig, a les 11.15 hores, a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell.

Diumenge 26 de maig, dia de les eleccions, l'emissora municipal oferirà una programació especial al llarg del dia, amb connexions en directe, avanços de les dades de participació, valoracions des de les meses electorals i, a partir de les 8 del vespre, el seguiment dels resultats. També se'n farà seguiment als perfils de les xarxes socials i al web www.radioseu.cat, on es publicaran els resultats quan estiguin confirmats oficialment, tant pel que fa a la Seu com a l'Alt Urgell i a les principals poblacions del Pirineu.

Mostrar formulari de contacte