Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu inicia la programació d'estiu amb 'Carretera i Manta', que recupera plenament la normalitat

RàdioSeu inicia la programació d'estiu amb 'Carretera i Manta', que recupera plenament la normalitat

El programa-concurs ofereix premis cada setmana i es completarà amb una aportació a un projecte solidari local i el sorteig d'un viatge. S'hi pot participar de dilluns a divendres (11.30-13.00 h) pel 107.2 FM i www.radioseu.cat
'Carretera i Manta' a RàdioSeu
22/06/2022 10:25

RàdioSeu ha iniciat aquest dimecres la seva programació d’estiu, que té com a emblema un any més ‘Carretera i Manta’, un programa-concurs que ha esdevingut un referent de la ràdio local catalana: enguany celebra la seva 27a temporada.

En aquesta edició, a més a més, 'Carretera i Manta' recupera plenament la normalitat i torna a començar a les portes de la celebració de Sant Joan. A més a més, es manté la totalitat dels patrocinadors de l'any passat i se'n reincorpora un altre d'anys anteriors. La setmana vinent, el programa celebrarà el 37è aniversari de RàdioSeu -el dia 1 de juliol- amb un espai que comptarà amb la presència de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, que donarà a conèixer l'agenda d'activitats de la ciutat per aquest estiu, amb un ampli ventall d’actes culturals i lúdics, alguns d’ells recuperats gràcies a l’aixecament quasi total de restriccions dels darrers mesos. Per aquest mateix motiu, enguany el magazine de RàdioSeu mantindrà la recuperació d'entrevistes a peu de carrer, ara ja sense mascareta.

Una altra novetat és que, fins al començament d'agost, 'Carretera i Manta' emetrà una sèrie d'entrevistes per commemorar el 30è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics a la Seu d'Urgell, que va acollir les proves de piragüisme de Barcelona 1992. L'altra novetat és que el programa divulgarà el projecte 'Motarrots', promogut pel Consell Comarcal de l'Alt Urgell, que recupera els malnoms dels habitants de cadascun dels pobles de l'Alt Urgell, els quals el grup La Sonsoni ha adaptat mitjançant un cançoner. Un dels concursos setmanals estarà dedicat a aquests sobrenoms.

Suport a l’activitat local i premis

‘Carretera i Manta’, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, amb el control tècnic de Pep Graell i Lluïsa Puig i la producció de tot l'equip de RàdioSeu, ofereix un any més als oients la possibilitat de participar (tot trucant al telèfon 973 36 06 17) i guanyar premis gràcies al suport de diversos patrocinadors i col·laboradors que hi aporten desenes d'obsequis. S’emet de dilluns a divendres al migdia (11.30-13.00 h) pel 107.2 FM i també des del web www.radioseu.cat.

El programa manté el seu vessant solidari, amb una aportació a un projecte local al final de l’estiu, i el suport a activitats i projectes locals, tot fent-se ressò de tota mena d’iniciatives que es duen a terme a l’estiu a la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu. Els patrocinadors d'enguany són un conjunt d'empreses ben vinculades a l'activitat econòmica i social de la zona: Caditours, Funicamp, Grapats, La Casa del Matalàs, Menja't l'Alt Urgell, Mister Craftsman, Pastisseria Vilarrubla, Ràfting Parc, Simac Electrònica i Stiu 3000. A banda d’un gran nombre de premis cada setmana, al final de l’estiu se sortejarà, un any més, un viatge ofert per CadíTours.

'Carretera i Manta 2022' és possible gràcies al patrocini de:

CADITOURS

FUNICAMP

GRAPATS

LA CASA DEL MATALÀS

MENJA'T L'ALT URGELL

MISTER CRAFTSMAN

PASTISSERIA VILARRUBLA

RÀFTING PARC

SIMAC ELECTRÒNICA

STIU 3000

Mostrar formulari de contacte