Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / RàdioSeu posa en marxa els nous estudis al Passeig del Parc

RàdioSeu posa en marxa els nous estudis al Passeig del Parc

L’emissora municipal fa aquest dimarts, 26 de juny, la seva última emissió des de Castellciutat, després de tres dècades en aquest emplaçament. Més endavant es farà la inauguració oficial de les noves instal·lacions
27/06/2018 10:00

RàdioSeu 107.2 inicia aquesta setmana una nova etapa. Aquest dimecres, l’emissora municipal urgellenca ha iniciat la primera fase de la posada en marxa dels seus nous estudis, al Passeig del Parc número 16-18 de la Seu d’Urgell, amb l’estrena de les emissions des del nou emplaçament.

Així, aquest dimarts, 26 de juny de 2018, ha estat l’últim dia d’emissió de RàdioSeu des dels ja històrics estudis de Castellciutat, on ha estat ubicada al llarg de més de tres dècades. La ràdio, de fet, ha estat a l'edifici del carrer Doctor Robert 3 des de l'any 1985, quan s'hi va instal·lar poc després de la creació del projecte.

Durant els darrers mesos s’ha dut a terme l’adequació del nou local, després que aquest any passat la tinent d’alcalde de Comunicació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Anna Vives, anunciés que es duria a terme el reivindicat trasllat de RàdioSeu al nucli urbà urgellenc.

Trasllat amb continuïtat d'emissió

Després que es completin els ajustaments tècnics bàsics, aquest dimecres dia 27 a les 9.30 hores, sense gairebé cap interrupció en el trasllat, RàdioSeu ja ha començat a emetre des del passeig del Parc (-VÍDEO-), mitjançant tecnologia de fibra òptica connectada a la torre de telecomunicacions del Pla de les Forques.

Des de la ràdio s’ha matisat que l’inici de les emissions és només la primera passa de la nova etapa i que a partir d’ara s’anirà donant forma a les noves instal·lacions, que antigament havien albergat l’emissora Ràdio Principat. Aquests dies encara s’està fent el trasllat del material, amb la col·laboració de la brigada municipal i els serveis tècnics de l’Ajuntament.

En aquest sentit, els propers mesos és previst que es dugui a terme l’acte oficial d’inauguració dels estudis. Paral·lelament, també es vol fer un acte de comiat dels estudis de Castellciutat per part de l’equip humà de l’emissora, format actualment per Marta Pujantell, Ignasi Cervera i Pep Graell juntament amb més d’una quarantena de col·laboradors.

Des de RàdioSeu volem donar les gràcies a tots els nostres oients, anunciants i seguidors pel vostre suport, com també als veïns i veïnes de Castellciutat per haver acollit l'emissora al llarg de tots aquests anys. Us esperem en aquesta nova etapa al Passeig del Parc!

  • Últim dia d'emissions des de Castellciutat per part de RàdioSeu
  • Estudis de RàdioSeu a Castellciutat
  • Ignasi Cervera inicia les emissions de RàdioSeu des del passeig del Parc, el 27.06.2018 a les 09.30h

Mostrar formulari de contacte