Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Rebaixada a nivell 1 la vigilància a la zona de la Portalada, a la CG-1

Rebaixada a nivell 1 la vigilància a la zona de la Portalada, a la CG-1

La velocitat dels moviments de terra i les purgues naturals han disminuït considerablement. Tampoc hi ha una previsió meteorològica adversa per als pròxims dies
Despreniment a la zona de la Portalada (Fotografia d'arxiu)
17/02/2020 17:40

La comissió encarregada de fer el seguiment de la zona de la Portalada, a la CG-1, on el passat mes d’agost hi va haver un despreniment rocós, ha decidit rebaixar-hi la vigilància al nivell 1. El canvi s'ha decidit perquè la velocitat dels moviments de terra i les purgues naturals han disminuït considerablement. Així mateix, no hi ha una previsió meteorològica adversa per als pròxims dies que faci pensar cal caldrà reactivar el control.

A diferència del nivell 2, que s’aplicava fins aquest dilluns, en el nivell 1 els agents de Policia i Bombers ja no han de vigilar la zona. Tanmateix, sí que es mantindrà l'estudi constant de la muntanya per part dels responsables tècnics del Govern i els geòlegs externs que en segueixen l’evolució.

El Govern d'Andorra ha indicat que si és necessari es tornarà a canviar el nivell de vigilància davant de l'establiment comercial Punt de Trobada.

Mostrar formulari de contacte