Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Rebudes 336 sol·licituds per a la convocatòria d’ajuts de menjador escolar a l’Alt Urgell per al curs 2020-2021

Rebudes 336 sol·licituds per a la convocatòria d’ajuts de menjador escolar a l’Alt Urgell per al curs 2020-2021

Gairebé un 24% de les sol·licituds per raons socioeconòmiques s’ha fet de forma telemàtica, la via preferent a causa de la crisi de la COVID-19
Menjadors escolars (Foto: CCAU)
13/07/2020 10:35

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU) ja ha tancat la convocatòria ordinària per a sol·licitar ajuts individuals de menjador escolar per raons socioeconòmiques. Les ajudes per al curs 2020-2021 s’adreçaven a alumnes escolaritzats dins del municipi de residència, que cursessin l’ensenyament obligatori o el segon cicle d’educació infantil i que estiguessin matriculats als centres públics o privats concertats de la comarca.

Davant la situació actual de la COVID-19, es va prioritzar a les bases la tramesa telemàtica a través de la seu electrònica del CCAU. Un 24% del total es van presentar a través d’aquesta via.

Les sol·licituds provinents d’usuaris de serveis socials, que s'havien de dur a terme obligatòriament de forma presencial a través dels referents del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU), han estat un 33% de les peticions. Per una tercera via, a través dels ajuntaments, només s’ha presentat una sol·licitud, en aquest cas a l’Ajuntament d’Oliana.

Un cop revisades totes les peticions, un 9% dels tràmits tenen incidències en la documentació presentada, mentre que el 91% restant s’estan tramitant segons el procés corresponent. Per municipis, la gran majoria de les sol·licituds són de famílies que els seus alumnes cursen estudis a la Seu d’Urgell.

Més ajuts

Des del 8 de juliol ja es poden presentar peticions per a sol·licitar ajut de menjador, sempre i quan no hi hagi un canvi de domicili, un canvi en la situació econòmica familiar posterior al 7 de juliol o bé canvis en la unitat familiar, entre altres situacions no previstes.

Mostrar formulari de contacte