Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recepció de Nadal del copríncep episcopal a les autoritats i el poble d'Andorra

Recepció de Nadal del copríncep episcopal a les autoritats i el poble d'Andorra

L'acte ha tingut la presència del Cor dels Petits Cantors del Principat, amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari

20/12/2016 20:25

Els màxims representants de les institucions i de tots els estaments de la societat andorrana han assistit aquest dimarts al migdia al Palau Episcopal a la recepció de Nadal oferta per l’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, monsenyor Joan-Enric Vives, a les autoritats i al poble d’Andorra. El convidat d’honor ha estat enguany el Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra, amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

Entre els assistents a la recepció hi havia el cap del Govern d’Andorra, Antoni Martí, a més del síndic general i la subsíndica general, diversos ministres del Govern, el president del Tribunal Constitucional, el president del Consell Superior de la Justícia, el representant personal del Copríncep Episcopal, l’ambaixador d’Espanya a Andorra, l’ambaixadora de la República Francesa a Andorra, el director de Gabinet de la Representació del Copríncep francès a Andorra i una àmplia representació dels Comuns de les set parròquies del Principat.

També han assistit a l'acte els presidents dels grups parlamentaris i un bon nombre de consellers generals, així com els màxims representants de la Cúria diocesana i nombroses personalitats de les entitats socials, polítiques i econòmiques andorranes. Pel que fa a l'Ajuntament de la Seu, hi ha estat present la segona tinenta d'alcalde de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Anna Vives.

Després del discurs de l’arquebisbe i copríncep, el Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra ha clos l’acte amb la interpretació de dues nadales i de l’Himne Nacional d’Andorra.

Discurs de Nadal de l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives

  • Joan-Enric Vives, a la recepció nadalenca (Foto: Bisbat d'Urgell)
    Joan-Enric Vives, a la recepció nadalenca (Foto: Bisbat d'Urgell)
  • Petits Cantors d'Andorra (Foto: Bisbat d'Urgell)
    Petits Cantors d'Andorra (Foto: Bisbat d'Urgell)

Mostrar formulari de contacte