Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recepció institucional a la palista urgellenca Núria Vilarrubla pels seus èxits esportius

Recepció institucional a la palista urgellenca Núria Vilarrubla pels seus èxits esportius

La piragüista ha rebut la felicitació de l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, en nom de la corporació municipal. A l'acte hi ha assistit un bon nombre de palistes i membres del Club Cadí CK

07/10/2015 20:25

La palista urgellenca Núria Vilarrubla ha rebut aquest dimecres al vespre la felicitació de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, en nom de la corporació municipal, pels èxits esportius aconseguits la darrera temporada. L'alcalde urgellenc, acompanyat pel regidor d'Esports, Isidor Alberich, ha felicitat a la piragüista de la Seu per haver assolit, entre d'altres fites esportives, la medalla de bronze en la categoria C1 femení del Mundial d'Eslàlom celebrat recentment a Londres.

En la recepció, Albert Batalla ha destacat davant d'un bon nombre de palistes i membres del Club Cadí Canoë Kayak, encapçalat pel seu president, Enric Balastegui, el fet que és habitual que el club urgellenc vagi obtenint medalles. "Això significa que s'hi està fent una feina excepcional i que les generacions que van tirar endavant el piragüisme a la Seu tenen un bon relleu i han fet estimar aquest esport entre els urgellencs", ha indicat.

La piragüista Núria Vilarrubla ha agraït les paraules de felicitació de l'alcalde de la ciutat i ha volgut recordar els palistes urgellencs i entrenadors en els quals s'ha emmirallat per poder sumar les seves medalles i bons resultats.

  • Felicitació a Núria Vilarrubla pels seus èxits esportius
    Felicitació a Núria Vilarrubla pels seus èxits esportius
  • Felicitació a Núria Vilarrubla pels seus èxits esportius
    Felicitació a Núria Vilarrubla pels seus èxits esportius

Mostrar formulari de contacte