Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reclamen des del Pallars Jussà que la gent també 's'indigni' contra la MAT

Reclamen des del Pallars Jussà que la gent també 's'indigni' contra la MAT

La Plataforma reforçarà les protestes i les accions legals perquè creu que Red Eléctrica està imposant el projecte "amb mala fe"

27/05/2011 18:47

La Plataforma unitària contra l'Autopista Elèctrica intensificarà la seva lluita "legal, política i ciutadana" per aturar la línia de molt alta tensió (MAT) que Red Eléctrica Española vol fer passar per la comarca. La publicació del projecte just al final de la campanya electoral ha estat vist pel col.lectiu com una provocació i ara volen animar la població a sortir al carrer.

Armand Simón, de la Plataforma, ha demanat a la gent que ''s'indigni'' també amb la MAT del Pallars, tot fent al.lusió a les concentracions ciutadanes dels darrers dies arreu del país. Pel que fa a la via judicial, Simón ha explicat que estan disposats ha arribar "fins al final", bé sigui el Tribunal Suprem o l'Europeu.

Des de la Plataforma es creu que Red Elèctrica ha actuat amb ''mala fe'' al fer públic el projecte just al final de la campanya electoral, per això presentaran al·legacions per demanar-ne la suspensió.

Mostrar formulari de contacte