Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recollida de signatures perquè no s'instal.li un tanatori al carrer Iglesias Navarri

Recollida de signatures perquè no s'instal.li un tanatori al carrer Iglesias Navarri

Els veïns addueixen que el local previst és a prop de l'Institut Joan Brudieu i de diverses acadèmies Unes 500 persones han recolzat de moment la petició de canvi d'ubicació

L'Institut Joan Brudieu - Entrada
L'Institut Joan Brudieu - Entrada
22/12/2011 15:44

Un grup de veïns de la Seu d'Urgell ha recollit 500 signatures per demanar que no s'instal.li un tanatori al carrer Bisbe Iglesias Navarri, al costat de l'Institut Joan Brudieu. Segons una informació publicada pel diari Segre, la instal.lació funerària ja s'ha començat a preparar als baixos del número 30 d'aquest vial.

Els contraris al tanatori addueixen que un servei com aquest no pot estar en ple centre urbà de la ciutat. També recorden que és una zona freqüentada per adolescents i joves i que, a més de l'institut, hi ha diverses acadèmies a prop. Entre els arguments presentats també hi ha que la posada en marxa afectarà el passatge Camp Llang, que és de propietat privada i que el projecte contempa com a sortida d'emergència de vehicles fúnebres.

Per tot plegat, els veïns demanen a l'Ajuntament que busqui un nou emplaçament. El consistori ja ha encarregat un informe tècnic per buscar una solució.

Mostrar formulari de contacte