Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reconeixement als voluntaris del Projecte d'Acompanyament Educatiu de la Seu

Reconeixement als voluntaris del Projecte d'Acompanyament Educatiu de la Seu

Aquest curs 11 persones han fet possible l'acció, que forma part del Pla Educatiu d'Entorn i ha beneficiat una quarantena d'alumnes. Compta amb el suport de l'Ajuntament, Càritas, La Seu Solidària i els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya
Reconeixement als voluntaris del Projecte d'Acompanyament Educatiu de la Seu
02/06/2022 18:47

Aquest dijous a la tarda s'ha fet, a la sala de plens de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, un acte de reconeixement als 11 voluntaris i voluntàries que al llarg d'aquest curs 2021-2022 han fet possible ell projecte d'Acompanyament Educatiu. Els participants han sigut obsequiats amb un diploma acreditatiu, una planta i un abonament de 10 entrades per a la piscina municipal. El lliurament l'han fet l’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana; la regidora d’Educació, Núria Tomàs; la presidenta de La Seu Solidària, Marta Edo, i la cap de centre de Càritas d’Urgell, Neus Puigsubirà.

Del projecte d'acompanyament educatiu d’aquest curs, que és a punt de finalitzar, se n'han beneficiat una quarantena d’alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat. El pla és fruit de la col·laboració i de treball en xarxa entre Càritas d’Urgell, La Seu Solidària, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament urgellenc. Alhora, forma part del Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat.

Mostrar formulari de contacte