Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reconeixement als voluntaris del projecte d'acompanyament educatiu de la Seu

Reconeixement als voluntaris del projecte d'acompanyament educatiu de la Seu

El Pla Educatiu d'Entorn ha agraït públicament la tasca de les 39 persones que han ajudat en el reforç. Aquest curs han atès una vuitantena d'alumnes de primària
Acompanyament Educatiu 2015-2016
06/06/2016 11:55

La sala d'actes del CETAP-Telecentre de la Seu d'Urgell va acollir aquest divendres passat l’acte de reconeixement als 39 voluntaris que han participat en el projecte d'acompanyament educatiu, en el qual s'hi han acollit més de 80 alumnes de tots els cicles d'educació infantil i primària dels diferents centres educatius de la ciutat.

En l'acte es va agrair públicament a tots aquests urgellencs la seva tasca voluntària com a monitors de nens i nenes en aquesta activitat d'estudi assistit durant bona part del curs. En aquest reconeixement hi van assistir l'alcalde urgellenc Albert Batalla, juntament amb la regidora d'Ensenyament, Sílvia Iscla; l'assessora LIC dels Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, Anna Montañés; la representant de Càritas, Maria Bullich, i la presidenta de La Seu Solidària, Carlota Valls.

Tots els representants de les institucions, entitats i centes educatius implicats en  aquest projecte van coincidir que ha estat una “activitat molt enriquidora per als nens, les famílies i la comunitat educativa”.

Els voluntaris van rebre un diploma acreditatiu de la seva tasca com a monitor del projecte d'acompanyament educatiu, que es fa en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, impulsat per l'Ajuntament de la Seu, els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya juntament amb Càritas d'Urgell i La Seu Solidària.  

Mostrar formulari de contacte