Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recta final a les obres de construcció de l'edifici de l'Ajuntament de Bassella

Recta final a les obres de construcció de l'edifici de l'Ajuntament de Bassella

Es preveu que el mes de març s'inauguri l'equipament, que s'ubica al nucli d'Ogern. El consistori comptarà amb una caldera de biomassa
Nou edifici de l'Ajuntament de Bassella (Foto: Ajuntament de Bassella)
06/02/2020 14:35

Les obres de construcció de l'edifici de l'Ajuntament de Bassella, que servirà per posar fi a dues dècades d'ús provisional d'un magatzem ubicat al costat de la carretera C-14, ja estan gairebé enllestides i es preveu que l'equipament es posi en marxa el pròxim mes de març, segons ha informat l'alcaldessa del municipi, Cristina Barbens.

El nou immoble té una superfície de 300 metres quadrats, els quals estan distribuïts en una sola planta amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda. L'edifici compta amb un arxiu, tres despatxos, una recepció i una sala de plens. Aquesta darrera tindrà un caire multifuncional i, segons siguin les necessitats, quedarà oberta al vestíbul per guanyar espai.

El consistori s'ha construït al nucli d'Ogern, el més poblat dels que aglutina el municipi, i es troba al costat del que acull el dispensari mèdic i una sala polivalent. Els terrenys han estat cedits i formen part d'una parcel·la d'equipaments que es troba dins de l'àrea del pla de millora urbana que ha definit el consistori en aquesta zona.

Barbens destaca que amb les noves dependències s'atenen les necessitats del municipi i es deixa enrere una etapa provisional en què s'ha utilitzat un magatzem ubicat a prop del Museu de la Moto, a tocar de la C-14, el qual va ser cedit per un veí del municipi de forma desinteressada. Al nou edifici s'estan duent a terme ja els últims retocs de pintura i s'hi ha d'instal·lar mobiliari.

El procés de construcció, que també ha inclòs la instal·lació d'una caldera de biomassa, ha suposat una inversió de més de 450.000 euros. L'obra ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Ctalunya.

Mostrar formulari de contacte