Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recta final de campanya amb economia, equip de govern, tecnologia i habitatge a l'agenda

Recta final de campanya amb economia, equip de govern, tecnologia i habitatge a l'agenda

El PSC-Progrés proposa com a mesures de xoc un pacte d'ocupació, el polígon i reordenar l'ajuntament CiU presenta la candidatura com l'equip de persones més ben preparades per a cada àrea ERC destaca l'anella de fibra òptica i promet traslladar la torre de Telefónica del centre urbà ICV reclama desmantellar HIULS i tornar a gestionar habitatge des del consistori
ELECCIONS 2011 - LOGO GENERAL RÀDIOSEU
19/05/2011 16:51

Els partits polítics esgoten les últimes hores de campanya amb missatges centrats en com s'ha de gestionar l'ajuntament i en les persones que ho han de fer, juntament amb el balanç en noves tecnologies i habitatge

PSC-Progrés

El PSC-Progrés ha proposat aquest dijous tres “mesures de xoc” per a la reactivació econòmica de la Seu: fer un gran pacte per a l’ocupació amb tots els agents econòmics de la ciutat, desenvolupar el polígon industrial amb nou sòl i reordenar l’Ajuntament.

L’alcaldable socialista, Òscar Ordeig, ha reiterat que el consistori necessita una nova organització interna i financera. En aquest sentit, Ordeig considera que el canvi de govern és un pas necessari per sortir de la crisi.

Ordeig veu imprescindible impulsar nou sòl industrial perquè les empreses de la Seu puguin créixer i alhora en vinguin de noves des de fora de la ciutat.
El cap de llista ha defensat el balanç dels 30 anys de la marca Progrés com a projecte transversal i s’ha compromès a exercir com a alcalde de tots els urgellencs i urgellenques.

Progrés creu que en la situació actual de crisi cal dur a terme mesures concretes i immediates i complir estrictament allò que es prometi.

CiU

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha presentat la candidatura de CiU com l’equip de persones més ben preparades per dirigir la Seu. Batalla ha detallat que ja tenen previst de quines àrees s’ocuparà cadascun dels principals candidats.

El candidat a la reelecció es mostra satisfet de la campanya feta per CiU, que s’ha basat, afirma, en “l’actitud positiva, de mirar endavant, de no enfrontament, no desqualificació i no mentida”.

Pel que fa als primers llocs, Jesús Fierro s’ocuparà d’Hisenda, Anna Vives de Serveis Socials i Barris; i Lluís Biosca, d’esports i noves tecnologies. La metgessa Montse Bonet portarà salut i gent gran; Jordi Pallarès, promoció econòmica; el docent Jordi Martin, educació i Castellciutat; Meritxell Planes, joventut i festes; Carme Sala, igualtat i participació ciutadana; i Manel Aguayo, tècnic de manteniment, recolzarà Fierro en via pública i urbanisme.

ERC

El cap de llista d’ERC, Miquel Caminal, defensa que el desenvolupament de fibra òptica ha garantit a les empreses de la Seu poder treballar i comerciar amb qualsevol punt del món. Caminalrecorda que s’ha equipat tots els edificis municipals amb una anella de fibra òptica, i que hi ha contactes avançats amb la Generalitat per estendre-la aviat a les llars.

ERC preveu ara construir la nova torre de telecomunicacions del Pla de les Forques. Això, a més, permetrà desmuntar l’antena de l’efici de Telefónica al centre urbà.

L’alcaldable per ERC s’ha compromès a instal•lar wifi gratuït en places públiques i continuar amb els cursos del Punt Òmnia i el Telecentre per apropar internet a tothom.

ICV

El número 2 d’ICV, Òscar Augé, vol dissoldre la societat HIULS i tornar a gestionar habitatge directament des de l’Ajuntament. Alhora, vol demanar a la Generalitat la cessió del parc d'habitatges.

Augé reclama ajustar els preus immobiliaris a les possibilitats de la població i assessorar les víctimes de desnonaments. ICV també vol requalificar les reserves de sòl a preu concertat per categories més barates.

Mostrar formulari de contacte