Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Recullen fotografies per a una exposició sobre el Baridà

Recullen fotografies per a una exposició sobre el Baridà

La mostra, promoguda pel CEDRICAT, vol reflectir el passat, el present i el futur de la zona Les persones que hi vulguin col.laborar poden cedir les imatges als ajuntaments del Pont de Bar, Arsèguel, Martinet i Lles
Arsèguel
04/06/2009 16:44

El CEDRICAT ha posat en marxa la recollida de material per a realitzar una exposició fotogràfica sobre el passat, present i futur del Baridà. L'activitat s'inscriu en el marc del procés participatiu “Quin futur volem per al Baridà?”, que s’està duent a terme per encàrrec dels Ajuntaments de la subcomarca, formada pels municipis que delimiten la Cerdanya i l'Alt Urgell.

L’objectiu és la recollida del màxim possible de fotografies antigues i actuals de la zona, així com d’anècdotes i històries referents als paisatges, als pobles o als habitants del Baridà. Els temes que reflectirà l’exposició seran l’entorn natural, cultural, social i familiar del Baridà.

Els punts de recollida de les fotografies seran els propis ajuntaments del territori, fins el 13 d’agost. Les fotografies seran escanejades i retornades al seu propietari de forma immediata. Així, les persones interessades a col·laborar en l’exposició es poden adreçar a l’Ajuntament de Martinet, de dilluns a divendres de les 9 a les 2; a l’Ajuntament de Lles de Cerdanya, també de dilluns a divendres de les 11 a les 2; a l’Ajuntament de Pont de Bar, cada dos dimarts, cada 15 dies de 12 a 2, i al Local Social d’Arsèguel, cada dos dimarts de 10 a 12.

El CEDRICAT també en facilita informació mitjançant el telèfon 973 48 43 20 i pel correu electrònic barida@cedricat.cat.