Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reforcen la vigilància de la festa arran d'una agressió a les Casetes

Reforcen la vigilància de la festa arran d'una agressió a les Casetes

Uns joves conflictius han atacat uns nois d’estètica punk la matinada de dissabte a diumenge. Amb tot, els actes continuen amb normalitat
26/08/2007 16:40

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra han intensificat ahir la vigilància nocturna a la Festa Major de la Seu d’Urgell, després que la matinada de dissabte a diumenge hi ha hagut el primer incident remarcable de la celebració. Segons testimonis presencials, cap a les dues de la nit un grup de joves, conegut per haver provocat baralles en d’altres edicions de la festa, van intentar agredir un grup de nois d’estètica punk.

Segons els Mossos, la baralla es va poder aturar a temps i no hi va haver ferits de consideració ni es va practicar detencions. Amb tot, arran d’aquest fet es va fer més visible la presència d’agents policials tant a l’entrada com a dins del recinte de les Casetes, juntament amb els altres efectius de prevenció. A més a més, la seguretat privada contractada per al Pavelló de Festes controlava un a un els espectadors que entraven i sortien dels concerts de Skalariak i Sr. Trepador.

A banda d’aquest fet, els Mossos d’Esquadra no han informat de cap altre incident remarcable. La Festa Major s’està desenvolupant amb normalitat. La jornada d’avui diumenge, la que concentra més actes i que té com a centre d’atenció el Ball Cerdà, està marcada per un temps agradable i fins i tot calurós al migdia. Això fa que la ciutat s’ompli novament de veïns i visitants, sobretot de la resta de l'Alt Urgell i d'Andorra.

Mostrar formulari de contacte