Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Renovació del ferm i la xarxa d'aigua al carrer Sant Sebastià de Castellciutat

Renovació del ferm i la xarxa d'aigua al carrer Sant Sebastià de Castellciutat

L'Ajuntament també està remodelant el consultori mèdic del poble Anteriorment s'ha ampliat l'aparcament i s'ha asfaltat l'accés a la part alta
Castellciutat - C. Sant Sebastià
13/12/2010 16:32

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell està acabant de realitzar dues obres al poble de Castellciutat: l'arranjament del carrer de Sant Sebastià i les obres de remodelació del consultori mèdic del poble.

Al carrer de Sant Sebastià, les obres han consistit a renovar la xarxa d'aigua potable i el ferm amb formigó. Els treballs estaran enllestits aquesta setmana mateix i les ha fet l'empresa urgellenca Construccions i Excavacions Meya, amb un pressupost de 20.300 euros. El vial té un fort pendent i dóna accés a la part inferior del poble per la banda del riu Valira.

Quant a la renovació del consultori mèdic, s'ha renovat la porta principal, les finestres i el terra, s'han pintat les parets i s'ha col•locat nou mobiliari, a través d'un pla d'ocupació.

La voluntat d'aquestes actuacions és, segons l'equip de govern, “millorar els serveis del nucli de Castellciutat”. En la mateixa línia, ara fa uns mesos es va ampliar l'aparcament al Rastillo i es va asfaltar l'accés al cap del poble.

Mostrar formulari de contacte