Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Renovació de la superfície de dues pistes municipals de tennis

Renovació de la superfície de dues pistes municipals de tennis

La intervenció, a proposta dels pressupostos participatius de la Seu, inclou la substitució de la moqueta i la reparació del formigó. Les obres tenen una durada aproximada de dues setmanes

Obres a les pistes municipals de tennis (Foto: Ajuntament de la Seu)
Obres a les pistes municipals de tennis (Foto: Ajuntament de la Seu)
20/03/2017 14:34

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell està portant a terme, a proposta dels pressupostos participatius de la Seu, la renovació de la superfície de les pistes de tennis municipals número 2 i número 3.

La intervenció consisteix en la retirada de la moqueta existent, la reparació de la base de formigó de les pistes, que no era l'adient a causa dels canals de desaigües habilitats en el seu moment, i la instal·lació d'una nova moqueta. Amb aquesta actuació se solucionarà la irregularitat de la superfície de joc en algunes zones, que havia anat apareixent amb el temps i l'ús.

Segons informa l'Ajuntament de la Seu, les obres les fa la mateixa empresa que va subministrar la moqueta de la pista 1, que està donant molt bons resultats, segons la valoració dels usuaris. Els treballs tenen un pressupost de 40.000 euros i una durada estimada de dues setmanes.

Mostrar formulari de contacte